Önümüzde artık çok yol var,oynamadık oyun bırakmak istemiyorum bi de önümüzdeki ay güzel bi direksiyon alayım pcye para harcama defterini kapatırım yarış tabiki çeviririz,yarın arkadaşlardan yarış oyunları sömüreyimde bi an önce başlayayım
Yeni pc topladım ama...
- 1
- 2
Önümüzde artık çok yol var,oynamadık oyun bırakmak istemiyorum bi de önümüzdeki ay güzel bi direksiyon alayım pcye para harcama defterini kapatırım yarış tabiki çeviririz,yarın arkadaşlardan yarış oyunları sömüreyimde bi an önce başlayayıAtillanın inadına need for speed porsche2000 çevirek :D
o oyunu hala oynuyorum arada bir direksiyonum bilem var
Atillanın inadına need for speed porsche2000 çevirek :DO kadarda eskiye gitmeyek yav ben yarın nfs pro street ten başlayacam sonra sırasıyla önüme ne geliyosa oynayacam valla kaç senedir pc kötü kaldırmıyo diye ne oyunları kaçırdım
o oyunu hala oynuyorum arada bir direksiyonum bilem var
yeni oyunlardan birçoğu orijinal olarak bende var dünya para döktüm ama realistik yani gerçeğe uygunluk hiç birisinde yok sadece porsche 2000 de gerçek araba kullanıyoruz gibi oluyor
sadece hot pursiut u denemedim
Bu arada ben eski pc yide başka amaçlar için kullanmayı düşünüyorum bir modemle iki pcye nasıl internet sağlayabiliriz bilen birileri varsa konuya gözleri çarparlarsa cevap yazmalarını istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada ben eski pc yide başka amaçlar için kullanmayı düşünüyorum bir modemle iki pcye nasıl internet sağlayabiliriz bilen birileri varsa konuya gözleri çarparlarsa cevap yazmalarını istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.Modemin kablosuz ise bir usb acsess point alır takır takır bağlanırsın
Eğer kablolu ise kablo çekmen lazım
Eğer modeminde tek lan çıkışı varsa işin zor ethernet switch lazım
Modemin kablosuz ise bir usb acsess point alır takır takır bağlanırsınSenin cevaba alıntı yapayım derken iki kere bu eski pc dondu şimdi cvp yazabiliyorum,baktım adsl e arkada bi tane boş usb yeri var acaba o olurmu?
Eğer kablolu ise kablo çekmen lazım
Eğer modeminde tek lan çıkışı varsa işin zor ethernet switch lazı
yeni oyunlardan birçoğu orijinal olarak bende var dünya para döktüm ama realistik yani gerçeğe uygunluk hiç birisinde yok sadece porsche 2000 de gerçek araba kullanıyoruz gibi oluyorK.bakma bu cevabı şimdi gördüm araya gitmiş valla realistlik ne kadar varsa o kadar iyi, shift bana youtube videolarında baya gerçekçi gelmişti yakında denerim onu ama dediğin porscne2000 i denemedim.
sadece hot pursiut u denemedim
Bana niye inat olsun yav ne oynarsanız oynayın hıh
Yamyam profildeki ekran kartını güncellede profilin şenlensin
Pc nin parçalarının hangi hızda çalıştığına falan nereden bakabiliriz yav anakart ile ram'i merak ediyorum sanki everest diye bi program vardı ama netten bulamadım yardımcı olurmusunuz?
sağolasın cdyi bizim cd ciden aldım birazdan kurucam yeni pcye ama kasa fln acayip sessiz bişey oldu ya 5 tane fanı var kasanın bitane 19 yada 20 cmlik sağda var4 tane 12cm var kırmızı bi akustik oldu çok iyi gözükücd yi cd ciden bilgisarı bilgisayrıcan alıp iyi bir sistem toplamışsın hayırlı olsun.
Bana niye inat olsun yav ne oynarsanız oynayın hıhAtilla o bilgisayarı iş amaçlı kullanıyorum. O yüzden o ekran kartını takmıştım. Ama arkadaşımın Xeon konfigürasyonunu tamamladığımda ona bir quadro almayı düşünüyorum Şöyle orta halli bir FX 1800 falan
Yamyam profildeki ekran kartını güncellede profilin şenlensin
K.bakma bu cevabı şimdi gördüm araya gitmiş valla realistlik ne kadar varsa o kadar iyi, shift bana youtube videolarında baya gerçekçi gelmişti yakında denerim onu ama dediğin porscne2000 i denemedim.Porsche 2000 de iyi kalite bir force feedback direksiyon kurup ayarlarını tam yaptığında gerçek araba sürüyormuşsun gibi oluyo. Yol dışına çıktığında direksiyon sağa sola titriyerek kayıyor. virajları dönerken direksiyon ters tarafa zorlanıyor, Hatta çarpışma anında sana gerçekliği yaşatıyor. Şöyle söyleyeyim, Oyunda ileri seviyelere geçip ortalama hız 250 km lere çıktığında ve bu hızla giderken aniden karşına bir araba çıktığında gerçek hayatta yaptığını yapıyorsun
(Eşhedüü enlaa illahlaahh)
Bi özellik daha var:
Aynı ağ üzerindeki oyuncular bu oyunda birbirleriyle gerçek zamanlı oynayabiliyorlar. 8 oyuncuya kadar.
mr_yamyam güzel cevaplar vermişsin hepsine bir bir cevap yazmayayım dedim,porsche 2000e unutmazsam bu ay içinde bakarım,internet içinde deneyeceğiz bişeyler bakalım.Cevaplar için sağol
- 1
- 2