format atamıyorum. dün gece yeni satın aldığım tüm parçaları kitapçıklarında anlatıldığı şekliyle kasamaya monte ettim. bilgisayarı açtığımda biostan hddleri, dvd-romu işlemciyi ve ramleri doğru taktığımı kontrol ettim. daha sonra cdroma windows7 cdsini takıp biostan first boot sectoru cd-rom, 2. ve 3.leri de disable olarak ayarladım. kaydettim ve bilgisayarı yeniden başlattım. cd'den önyükleme için bir tuşa basınız yazısı geldi ve ben bi tuşa basınca normal süreçte devam etti yükleme, öncelikle geçici dosyaları yükledi, ekran karardı, geri geldi. buraya kadar herşey normaldi fakat ardından windows7 kurulumundaki arka plan resmi ile birlikte fare imleci belirmesine rağmen dil seçeneklerinin olduğu pencere açılmadı. fareyi oynatabiliyordum fakat seçebileceğim bişey yoktu. burada herşey son buluyor ve devam edemiyorum. sizce sorun ne olabilir? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
takıldığım ekran görünümü
sistem:
anakart: gigabyte 870a-ud3
işlemci: amd phenom II x4 965 be
ramler: kingston 2x2gb 1600mhz cl9
ekran kartı: ati hd4890
psu: xigmatek 750watt
hdd: 500gb wdc (içinde eski bilgisayardan kalma win7 var), 1tb samsung
Not: iki hdd de dolu, önceki bilgisayarda kullanıyordum. 500gblıkta windows 7 kurulu fakat sistem faklı olduğu için açılmıyor.