1. benim aklımda INTEL Core2 DUO E6400 (2.13GHz,1066MHz,2MB,LGA775) BOX İşlemci var 260 USA+KDV sizce bu fıyatta daha verımlı bır işlemci önere bilirmisiniz...
2.bide bu işlemcide hemfıkırsek anakart seciminiz ne olurdu...
not:max. 300 dolar (anakart)
yeni pc toplasaydınız işlemci secımınız ne olur?
arkadaşım sen bence işlemciye o kadar para verme onun bilgiğim kadarıyla 1.8 lik yani bir aly modeli var onu al overlock et overlock edince ve iyi bir soğutma olunca extremenin ki kadar verimli oluyor(tabii soğutmanı iyi yaparsan).anakat konusunda sana bilgi veremiyeceğim(anakartla olan bilgilerim çok değil) onuda diğer arkadaşlar sana söyleesin
tşk ederım dostum fıkrın antarnatıf olarak aklımda ama ben işlemci icin o parayı gozden cıkardım
Sen butun bir Pcye ayirdigin butceyi soyle.Ona gore islemci ankart ekran kartı ram fiyatı oranlayıp en iyi sistemi cikaralm.
suan elimde sony lcd hs74b .7+1 creative speaker klevye maus vs.. elimde var bana sadece içi dolu :)kasa lazım..
işlemci-anakart-ekran kartı-ram-sata hdd -kasa lazım onlar icinde 1.300 ytl verebılırım
CORE 2 DUO INTEL-E6300 CONROE 192 USD + KDV
CORE 2 DUO ASUS-P5B 119 USD + KDV
DDR2 SDRAM TWINMOS-2x512 MB DUAL DDR2 667 119 USD +KDV
PCIE PALIT-7900GS SONIC 195 USD + KDV
SATA2 SAMSUNG-200 GB SATA2 NCQ 73 USD + KDV
KASA AOPEN-H600B28 95 USD + KDV
TOPLAM : 793 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 935,74 USD
Ytl:1350 yapar
Anakart belki ABIT-AB9'DA olabilir 30 Dolar daha fark var ama asus çok problem çıkarıyorMUŞ daha önceki konulara bakarsann bulursun.O 30 dolarlık fark seni çok sarsarmı bilmem ama ABIT daha iyi bi seçim olacaktır...
Ben Asus2un değil Abir ab9'un problem cikardgini biliyorum.Ayrica Abit yazinca fiyat cok oluyodu.Ekran karti ve rame para ayiramiyordum.