ARKADAŞLAR BİLGİSAYARDAN İYİ ANLAYANLAR VARSA 1-2 TAVSİYE İSTİYORUM YENİ PC ALACAM AMA EN İYİ PERFORMANSLI DONANIMLARI VE UYUMLARINI BİLEMEDİM HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOO BANA ŞÖYLE PENTİUM 3,4 ANAKART CHİPSETİ BİLMİYORUM HANGİSİ İYİ SONRA 533 MHZ HIZINDA DDR2 BELLEK 2 ADET SONRADA 256 EKRAN KARTI BENİ 10 SENE GÖTÜRÜR HERHALDE BİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM ...........:) :)
YENİ PC
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj
Forumu incelersen bu soruna bir çok yanıt bulabilirsin. Fakat bir noktaya değinmem gerek: Hiç bir bilgisayar 10 sene idare edemez. Şu anda yapacağın en yüksek konfigürasyonlu PC bile en fazla 3-4 yıl sonra teknolojinin çok gerisinde kalacaktır.
Üye
99 mesaj
Cift cekirdekli 64 bit islemcileri destekleyen iyi bir anakart secerseniz sanirim epeyce bir sure donaniminizi guncelleyebilme sansiniz olabilir.
Herkesin bu vesileyle Bayramini kutlarim..
Yıllanmış Üye
1,406 mesaj
Merhaba
İlk olarak forumun arama motorunu kullanırsan bizim ( özellikle benim uzun uzadıya kasarak yazdığım...)
tavsiye ettiğimiz bir çok sistem görebilirsin. Eğer arama motoruna rağmen kafanda bazı sorular kalırsa
onları burada sorabilirsin.
Kolay Gelsin