buraya açmamın nedeni gta 4 ile ilgili olması arada güzel şeyler var sürpriz olsun
http://rapidshare.com/files/321678148/gta_4.rar.html
yeni programım litfen indirin bakın
- 1
- 2
yeni yazdığım program konuyu açarsam programın sürprizi kacar gta 4 ile ilgili replikler falan var bu sefer daha değişik önceki yazdığım değil
Rapid linki koymuşsun ama biliyorsun bu aralar rapid zorluk çıkarıyo herzaman ki gibi,indiremiyorum şuan.
rapidshare sırf premium değiliz diye böyle yapıyor neyse baska yere koyayım aslında daha önce koyardımda deep freeze var bi ara reset atmak zorunda kaldım sildi bende rapidden indirip baska yere koycam
aksaklıktan dolayı özür dilerim rapid indirmeme izin vermedi bitr türlü bende flashtan attım fllash takınca pc donuyor zor zar attım upload.gen.tr ye hatalı attı megashareye attım bende http://www.MegaShare.com/1683714
İndirenmedim yine :)) numaramı ne isiyor orada yazan bişey yok
ya suprizde begenemzsen silkemeyiz sorun olur ona gore ne oldugunu soyle bi
megasharede dosya indirmek için ordaki numaraları bosluga yazıcaksınız ne olduğunu anlatırsam süprizi kacar
biraz da işe yarayan programlar yazsan iyi olur liberty city : )
her programda hoşgeldin , hoşbulduk başka bişey yok :D
sorun verdi indiremedim :((Seçkin cytpload Diye Bişi Var Onu Kullan Hip Beklemeden Takır Takıt İndiriyo Rapidden modemi Kendi Otomatik Resetliyo Falan Pek bişi Anlamadım ama baya bi iyi işime yaradı üzümünü iyorum bağını sormuyorum hesabı :D geçen rapidden 3 günde indirdim 10 partlık dosyayı şimdi 3 saatte indirdim :DSon Düzenleme: CarL CoX ~ 17 Aralık 2009 15:37
Hay senin süprizine de sana da bu dosyayı indiren insanlara da..
Sende virüs var demiyorum. Ancak;
Sen bunun içine bir virüs koymuş olsan bu insanlar nerden farkedecekti süpriz diye indirenler yani. Direk indireceklerdi. Sonra da ne olacak? Bana virüs bulaştırdın da ettin de.
Siz de her gördüğünüzü indirmeyin internetten. Adam şunu koydum bunu koydum dese de iyi bişey çıkması gerekmiyor içinden.
Ha indiriyorsanız da böyle her gördüğünüzü, sistemimde spy var virüs var msnimi çaldılar demeyin.
kardesim kac kişi indirdi ne diye virus koyayım indir açmadan önce virus totale yolla istersen
virustotale yolladım sonuc 0/40 (0%)
yeni link http://www.zshare.net/download/70009036ba6198c7/
Seçkin cytpload Diye Bişi Var Onu Kullan Hip Beklemeden Takır Takıt İndiriyo Rapidden modemi Kendi Otomatik Resetliyo Falan Pek bişi Anlamadım ama baya bi iyi işime yaradı üzümünü iyorum bağını sormuyorum hesabı :D geçen rapidden 3 günde indirdim 10 partlık dosyayı şimdi 3 saatte indirdim :vay canına çok teşekkür ederim hemen indiriyorum :) <
programların bıraz yavaş gelışıyro gıbı geldı :D gelıştırme surecını bıraz hızlandrısan dıyorum yenılık kat şu programlara : )
gökhan okul olmasa yenilik katacamda okul var ancak bu kadar oluyor yarıyıl tatilinde inşallah
Sana virüs koydun koymadın diyen yok.İnsanlara sölüyorsan(ki bana sanırım) biraz kibar olacaksın , sonra ne diyorsan diyeceksin..Virüslüde olsa ben indiririm , ne oldu bir zararı mı var size acaba ?İnsanlara söylüyoruz bu kadar saf olmayın diye ama dinleyen yok! Her gördüğünüzü indirmeyin.
Hani varsa , söleyinde ona göre birşey yapalım..
üsteki yorumunuz bana değilse , bilgilendirme için teşekkürler..
- 1
- 2