Arkadaşlar ps3 üm ve Modern Warfare 3,Assasin's Creed Brotherhood,Gran Turismo 5,PES 2012 oyunlarım var.Yeni bir oyun almak istiyorum aklımda bf3 vardı multiplayer oynamak için hem oynayan arkadaşlarım da var bir şekilde teamspeak yapabiliriz diye düşünüyordum.Bir de uzun soluklu olabilmesi için Elder of Scrolls V Skyrim olabilir. Sizce hangisini almalıyım.Farklı tavsiyeniz varsa yorumda belirtebilirsiniz.Ancak tercihim uzun soluklu olmasından yana.
Yeni Ps3 Oyunu
Elder of Scrolls V Skyrim bkz benim konu :) dikkatini çekebilir :) : https://www.chip.com.tr/forum/the ... 12.html?ynt=1365211
Arkadaşlar ps3 üm ve Modern Warfare 3,Assasin's Creed Brotherhood,Gran Turismo 5,PES 2012 oyunlarım var.Yeni bir oyun almak istiyorum aklımda bf3 vardı multiplayer oynamak için hem oynayan arkadaşlarım da var bir şekilde teamspeak yapabiliriz diye düşünüyordum.Bir de uzun soluklu olabilmesi için Elder of Scrolls V Skyrim olabilir. Sizce hangisini almalıyım.Farklı tavsiyeniz varsa yorumda belirtebilirsiniz.Ancak tercihim uzun soluklu olmasından yana.Kesinlikle The Last Of Us. Şu anda en iyi ps3 oyunu The Last Of Us (tabi benim fikrim ama The Last Of Us'a kötü diyende duymadım.)Her PS3 oyuncusunun alması gereken oyunlardan biri.Hikayesi güzel ve şu anda oynuyorum.Çok zevkli.Almayı düşünürsen daha fazla bilgi verebilirim.İpucuda verebilirim.(yani şunu yap,şunu yapma gibi)Tabi istersen.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
The Last Of Us ile Uncharted oynamadıysan niye ps3 aldın ki.Skyrimi boşver bunları al.