evet arkadaşlar 400tl nakit para söz konusu daha fazlası da çıkmaz :/
ihtiyacım olanlar
-anakart
-işlemci
-ram
-ekran kartı
-kasa
übersüper bir oyun makinası derdim yok ama 7senedir 7/24 açık dururbilgisayarım arada bir oyun oynarım onda da çok sorun yaşamakistemiyorum o yüzden ekran kartını çok da düşük tutmak istemiyorumtabii.. asıl derdim iyi bir işlemci ve uzun süre yükseltmemgerekmeyecek ramler zira bilgisayarı çok kullanıyorum ağır açılanexplorer dosya taşıma yavaşlıkları firefoxda 3tabden fazla açamama 3tabaçıkken mp3 dinleyememe gibi sorunlar yaşamak istemiyorum artık :) .5+1 creative ses sistemim var samsung syncmaster 2253BW monitörüm var80gb samsung hdd ve 250gb external philips hdd var
monitörü hdmia bağlayabilmek istiyorum mesela artık :) 2saat photoshopla uğraştıktansonra bilgisayarı resetlemek zorunda kalmak istemiyorum. usb ilebağlanan 5-6 aletim var kasanın arkasına iki büklüm eğilip tak çıkartuğraşmak istemiyorum şuanki kasamda bulunan usb girişlerini sorunsuzkullanamıyorum pek . bağlayabildiğim usb çoklayıcılar dahi çalışmıyor.vs. vs. umarım erdimi anlatabildim. bana yardımcı olabilirsenizsevinirim.
şimdiden teşekkürler.