selam arkadaşlar;
Toplacagım sistem de sadece kasa ve içindekiler olacak digerleri elimde mevcut
Eski bir amd kullanıcısıyımyinede amd ve intel için ayrı liste yaptım
BUNDAN ÖNCE KAFAMA TAKILAN BİR İKİ ŞEY VAR
WİFİ ÖZELLİKLİ ANAKARTLARDA EK BİR PARÇA İLE GENİŞ ÇAPTA WİRELESS BULUNABİLİNİYOMU
BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜNSE
ANAKART WİFİ ÖZELLİKLİ(İKİ SİSTEM İÇİN DE GEÇERLİ) VE
AMD NİN PHENOM İŞLEMCİLERİNİ DESTEKLEYEBİLİR OLAMSI DAHA İYİ OLMAZMI
EKRAN KARTINDA NVİDİA ATİ!YE GÖRE BİRAZ DAHA ÖNDE
ATİ'NİN BİR ATAĞI OLABİLİR Mİ
PARÇALARI SEÇERKEN YAPTIĞIM HATALARI MAZUR GÖRÜN
AMD
ANAKART ::
İŞLEMCİ: http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27424
RAM *2::
hardDisk(ELİMDE BİR TANE 400 GB VAR BUNLARI RAİD 0 KULANABİLİRİM HERHALDE????) ::
EKRAN KARTI ::
KASA (HİÇBİR FİKRİM YOK İLERDE SLİ YAPABİLİRİM ONUN İÇİN SİZE BIRAKIYORUM)
İNTEL
ANAKARTT
İŞLEMCİ INTEL C2DUO E6600 2.40GHz LGA775 4MB 1066MHz
DİĞER ÖZELLİKLERİ AMD'YE YAZDIKLARIM GİBİ OLABİLİR
SİZİN HER GÖRÜŞÜNÜZE AÇIĞIM
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM
yeni sistem için yardım destek lütfen
- 1
- 2
krita, bütçeni ve amacını söyle sana sistem toplayalım
bjk_semihkrita, bütçeni ve amacını söyle sana sistem toplayalıKatılıyorum . Bencede amacını we bütçeni söyle ona göre toplayalım
evet gereksiz yere herkese katilalim ve forumda post kasalim. post kasan herkese darbe!!!
Speedy GonzalesEvet evet ben de katılıyorum.Butceni söyle amacını söyle sana sistem toplayalım.Buna katılmamak elde değil.İnsanın katılmak istediği birşey olunca sölemeden duramıyor valla.Arkadaşlar başka katılanlar varsa onlarda soylesin.bjk_semihkrita, bütçeni ve amacını söyle sana sistem toplayalıKatılıyorum . Bencede amacını we bütçeni söyle ona göre toplayalıNeyse msjım boş olmasın diye kafama gore bir sistem yazacagım sana.Pcnin oyun amaçlı oldugunu düşünerek.
CORE 2 DUO INTEL-E6750 C2D 199.0000 USD 1 199 USD + KDVCORE 2 DUO MSI-P35 NEO2-FIR 162.0000 USD 1 162 USD + KDV
DDR2 SDRAM KINGSTON HYPERX-2 GB DUAL DDR2 800 151.0000 USD 1 151 USD + KDV
PCIE MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC 339.0000 USD 1 339 USD + KDV
SATA2 WESTERN DIGITAL-320 GB SATA2 77.0000 USD 1 77 USD + KDV
Kasa: http://www.hepsiburada.com/produ ... ctid=bd71351#tablnk
Power:
Toplam: 1450$
Eger cok oldu dersen uygun bişiler de çıkarabiliriz.
hocam amdli sistem çok iyi ancak o ekran kartı yerine msı 8800gts 640mb 320 bitlik ekran kartını öneririm
1300 ytl ye kadar çıkabilirim en fazla
SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 X2 5600+ AM2 169.0000 USD 1 169 USD + KDV
SOKET AM2 MSI-K9N SLI PLATINUM 133.0000 USD 1 133 USD + KDV
DDR2 SDRAM KINGSTON HYPERX-2 GB DUAL DDR2 800 151.0000 USD 1 151 USD + KDV
PCIE MSI-RX2600XT DIAMOND 256 159.0000 USD 1 159 USD + KDV
SATA2 WESTERN DIGITAL-250 GB SATA2 16 MB 69.0000 USD 1 69 USD + KDV
POWER SUPPLY / UPS FSP-EPSILON 600W 114.0000 USD 1 114 USD + KDV
TOPLAM : 795 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 938,10 USD
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2124 bu kart güzel
ankartların ikiside pek güzel değil.bide buna bak;
arkadaşlar benım de C2D E6850 3,00 işlemcım var açılırken
"ıntel cpu ucode loadıng error" dıe bır hata verıo F1 e basınca normal olarak çalışıo sızce ne yapmalıyım
killing yeni bir konu açrsan daha ii olur
killingdevil17arkadaşlar benım de C2D E6850 3,00 işlemcım var açılırkenne yazdığını bize söyleyebilirmisin.pc açılırken altta bi uyarı yazması lazım"ıntel cpu ucode loadıng error" dıe bır hata verıo F1 e basınca normal olarak çalışıo sızce ne yapmalıyı
abi amd yi salla uzun süreli kullanmak istiyosan intel al için rahat etsin ne sen uğraş ne amd ciler!!!!!!
benim önerim intel c2d e6550 veya e6750
anakart olarak gigabyte 965p-ds4(ben kullanıyorum cok memnunum). ya da p35c ds3r iidir.
ramleri 1-2 gb geil falan al ddr2 800
hdd deya maxtor al,ya da wd
ekran kartı grafik mırafik yapmıycaksan hd2600xt işini arta döke görür.yapcam dersen 2900xt al markası fark etmez.
kasa önemli [url][/url]http://www.firebal.net/asp/index.asp
surdaki kasalara bak.monitörü samsumg al.
buarada amd ciler intel her zaman daha ii bunu kafanıza sokun artık yetti be!!! 45nm ler de geliyo kökünüzü kazıycaz!!!!!!!
45 nm geliyo ama nsl geliyo..amd de öyle bir geliyo ki rüzgarı inteli uçurur bide kndisini düşünmek gerek
kım kımı kazıcak gorcez Phenomlar gelsım sen o zaman görcen
phenom da da iş yok baktım ben onlarda dandik.abi bi kere adam akıllı anakartı yok ki amd nin işlemci alsam anakartta kalırım. dandik abi dandik ne derseniz diyin!!!!!!!
Asus ve MSI'n bır cok kartı AM2+ destekliyor. Bence dandık olan INTEL. hanı nerde ındtelın dogal 4 cekırdeklı işlemcisi..
45 nm ile o da gelcek hem ne fareder doğal 4 cekirdek hazırda var 4cekirdek intelin alssana bi tane de performansın keyfini sür. hem daha stabil!!!!!
yahu bılmıyon bırak barı.. Neyse bu konu başlığını ıntel -amd çekiştirmesine çevırmıcem. O kadar cok tartısıldıki sen o yazılara yaz buraya yazdıklarını
sysphenom da da iş yok baktım ben onlarda dandik.abi bi kere adam akıllı anakartı yok ki amd nin işlemci alsam anakartta kalırım. dandik abi dandik ne derseniz diyin!!!!!!!Kulakdan dolma bilgilerle gelmeyelim lütfen!!
sysphenom da da iş yok baktım ben onlarda dandik.abi bi kere adam akıllı anakartı yok ki amd nin işlemci alsam anakartta kalırım. dandik abi dandik ne derseniz diyin!!!!!!!ya intel dantelinize baksanıza kazık intel AMD yi taklit ediyor biz çift çekirdek çıkarıyoruz intel taklit ediyor işiniz gücünüz sahtakarlık ayrıca AMD phenom x3 hakkındada bazı bilgiler var phenom x2 1.6 intelin core 2 duonun 2.2 sine denk intel AMD ye yalvardı AMDnin buldugu teknolojılerı kullanmak için alev gibi yanan core 2 duoları PHENOM lar söndürecek kim kimi kazıyor ATHLONLAR inteli kazıdı bile AMD NO 1 MANUFACTURER intel dantel AMD Phenom x2,(x3),x4,FXSon Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 18 Eylül 2007 10:27
- 1
- 2