arkadaslar mrb.ben yeni bir sistem toplucam.ekran kartı ve hardiski aldım.ASUS EAX1050/TD/256MB/1GB DDR HYPERM PCI-E ekran kartı modelim.hardisk ise seagate 160 gb sata2 modeli.diger parcalari 600 ytl sizce nasıl bir sistem toplarım?yardımcı olurmusunuz arkadaslar.iyi gunler
yeni sistem toplamak için
sistemi kullanmaktaki amacın nedir? eğer oyun ise o ekran kartıyla olmaz..!! eğer LCD kullanacaksan o ekran kartıyla olmaz..!
ofis amaclı kullancam.monıtor var.sadece anakart ve işlemci,ram almam lazım.
monitörün LCD mi değil mi? eğer LCD ise ekran kartını değiştirelim eğer lcd değilse
AMD
ANAKART: MSI - K9N ULTRA-2F
RAM: VERITECH - 1 GB DDR2 800 ( 2 TANE )
İŞLEMCİ: AMD - ATHLON 64 X2 5600+ AM2
TOPLAM: 400 DOLAR
İNTEL
ANAKART: MSI - P35 NEO-F
RAM: VERITECH - 1 GB DDR2 800 ( 2 TANE )
İŞLEMCİ: INTEL - E6550 C2D
TOPLAM: 470 DOLAR
Bu 2 sistem arasında performans yaklaşık aynı. ama İntelli sistem çok daha pahalı. bu durumda Amd yi seçmende fayda var.
beklersen AMD yeni işlemcilerini piyasaya çıkarakmış istersen onlardan al.
ben çıkar çıkmaz almıycam şu phenomu kazık yemiyelimde ben phenom 2.0 .veya 2.5 GHZ almayı dusunuyorum
Gigatek Online Sistem Toplama
AMD Athlon64 X2 4200+ 84$
MSI K9N Ultra-2F 80$
Twinmos 2*1 GB 800 DDR2 98$
Palit HD2600XT Sonic 108$
KDV Dahil Toplam:436$ 1050'yi bence ikinci ele verin.İlerde dx10 programların içinde zorunlu olacak.Bi de bjk semih'in verdiği işlemciler ofis için fazla.
arkadaslar msı neo-f modeli ileride upgarede yapmamda yarar saglar mı?.yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkur ederim
arkadaslar mrb.birde bir sey sorcaktım.guc kaynagım benım fsb nın 350 watt sizce yeterli mi?yeni bir power mı? almam gerekli?
goxwaarkadaslar msı neo-f modeli ileride upgarede yapmamda yarar saglar mı?.yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkur
neyi yükselteceğine bağlı. mesela işlemciyi değiştirirsen ileride intelin yeni işlemcilerine destek veriyor fakat ddr3 e destek vermiyor...