Yeni sitem nasıl olmuş..
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hadi ya yorum bekliyorum esksiklerimi söyleyin bana..
Ne diyelim hayırlısı olsun...
hayır olsunfakat çaylak ötesine geçememiş yinedebaşlangıçsa güzel arkadaşım daha fazla emek daha güzel site :)
Hazır tasarım değil mi bu site?
Eğer düzenleyebiliyorsan Footer ekle. Ayrıca elindeyse header'ı biraz daha büyütebilir hatta siteyi ortalayabilirsin. En azından ben kendim için böyle bir site tasarlarım...
Hepsi sana kalmış birşey.
Hayırlı olsun siten...
Saolun arkaşlar bu benim daha ilk sitem.
kardeşim araştıra araştıra kurarsın chipe rakibini :) bu arada kaleyi icten fethediyon saka saka alınma ;)
başarılar
Böyle soyluyorum kızıyorsunuz alınıyorsunuz bana.. Kardeşim canım arkadasım benım klasık template kullanarak filan olmaz demi ? sana soruyorum kendıne yedırebılıyorsan kullan kendın tasarla bıraz olmadı guzel bı free host bul ordan yurut ıslemlerını mıllet css kullanıyor onları ıncele taklıtcı olma tmm...
Çok çalışman gerekıyor hem Erdinç'e katılıyorum bakıyorumda kaleyi içten yakıyorsun sende...
Hadi hayırlısı...
Template kullanırsan ve tek konu üzerine yoğunlaşırsan daha güzel olur ..
Dediğin gibi daha çok işi var hatta bu site bitmez :)
Fena değil ama tr.gg devri artık bitti.
Şu da arkadaşımın sağlık konusunda yaptığı site,bel fıtığı tedavisi hakkında wordpress ile hazırladığı site,tasarım ve renklere bayıldım ben.Bir bakmanız site tasarım ve renkleme konusunda fikir verir diye düşündüm.
güzel kardeşim,
yavaş yavaş daha da güzellerini yaparsın,yeterki azimli ol kararlı ol