Benm telefonum bozuldu ve samsung galaxy serisinden almak istiyorm. bu konuda bilgi almak istiyorm. bu seride birden çok telefon mu var. varsa hangisini tavsiye edersiniz?
Yeni telefon alcam yardım (Galaxy)
Galaxy S I9000 ya da Galaxy S 2 bunlar en iyileri.
umarım iyidir. monte almıştım, 1 senenin 7 ayı serviste geçti
Monte başlangıç sınıfı bir telefon. Ayrıca telefonun arıza yapması biraz şanssızlık meselesi. Şimdi bütün Monte modelleri kötüdür, bozulur diyemeyiz.
Galaxy serisi hem sağlam kasaya sahip ( test edildi:) ) hemde donanım olarak üst düzey telefonlar.
galaksi mini sipariş verdim şuan bekliyorum 2-3 güne gelir
Bence o fiyattan Galaxy alacağına git Ideos X5 al :)
galaxy serisinin en iyi telefonu galaxy s 2 dir 20 haziranda türkiyede çıkması bekleniyor.özellikleri bakımından devrin en iyi telefonlarından biridir(bence en iyisi :) )
samsung galaxy ace kullanıcısıyım fakat bu ıkıncı kez basıma gelıyor. butunresımlerrım ve vıdeolarım sılındı. dun sok oldum yaa 3 gb lık vıdeo resımarsıvım sılınmıs. samsung a maıl attım bakalım cevabını beklıyorum. olmadı tumforumlara ulasabıldıgım her yere bunu belırtecegım. samsung telefonlar resımvıdeo sılıyor dıye. saygılarımla.
bu sorundan basına gelen arkadas kullanıcı varmı arkadaslar . varsa bu nedenkaynaklanıyor . sebebı ne olabılır. bı cozumu var mıdır. o kadar ugras emek ılecektıgımız resımler vıdeolar sılınmesı gercekten cok kotu oluyor. basınagelmeyen bılemez. kımsenın basına gelmesın tavsıye etmem. onlemımızı yasamadanalırsak ıyı olır arkaadaslar saygılarımla. lutfen yardım bırlık cagrısı.