http://www.consumer.philips.com/ ... CD-TV+32PFL7674H-12
Bu televizyonu almayı düşünüyorum fiyatı 1709 tl aynı fiyata daha üstün bir televizyon bulabilirseniz (ama ekran boyutunun düşmemesi lazım) tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yeni televizyon alacağım yardım!
Düşündüğünüz televizyon çok hoş. Şimdiden hayırlı olsun.
arkaşım aldığın tv de çözünürlüklerde ekran boyutunu ayarlayabilme özelliği olsun mesala bizde philips var geniş ekran da seyederken herkez şişman gösteriyor süper genişte üst ve alttan biraz kırptığı için normal gözüküyor ona dikkat et. Türkiyede sadece TRT türk te var 16:9 çözünürlük sonra niye şişman dersin :D. bide kontras oranına bak mm2 ye kaç düşük olursa net göstermez. Tv yi kurmaya gelen servisin bize söylediği normal antende güzel göstermez kablolu veya uydu alın dedi. bende gittim Teledünya HD aldım şimdilik 2 kanal HD ama yakında sinema tv HD ler gelecekmiş :D
Düşündüğünüz marka philips ürünleri içinde güzel bir ürün fakat fiyat olarak 1690TL hemde taksitli 32pfl7404 var yeni geliyormuş düşünürsen nakit fiyatıda 1521TL bence kaçmaz...
32pfl7404 modeli çok güzel ben ön sipariş bile verdim. phılıpsi bu fıyata almak gercekten buyuk avantaj. istanbul bilşimi tavsiye ederim.
Tv güzel tabi özellikleride. En ileri teknoloji kullanılmış. Bunun yanında ekran kontrastının 80000:1olması en kaliteli full HD özelliğini getirsede fiyatını ve elektrik kullanımınıda üst seviyelere taşımakta. Önce bir tv nin gün içerisinde ortalama 15-16 saat açık kaldığını sonra bu tv nin 155 watt/saat elektrik kullandığını Yani aylık 40-50 watt yıllık 500-600 watt yani oldukça geniş bir buzdolabının yıllık elektrik kullanımına eşdeğer elektrik harcadığını düşünmek gerekir. 80000/1 kontrasın farkına ülkemizde pek o kadarda yaygın olmayan hd yayınlarda hissedileceğini düşünerek acaba ihtiyacım varmı demek gerekir. Ben olsam bir daha düşünürdüm.