OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
vistada yeni tema nasıl ekleyebilirim?
vistada yeni tema nasıl ekleyebilirim?
vista'yı yükleyipte onun temasından ziyade baskasını isteyen ilk seni gordum bu ne hız ne cabuk bıktın.
hayatı hızlı yaşamak lazım diyor arkadaş zaman sınırlı windows viyananyı herkesten önce keşfetmiş sanırsam.şuan için bende bilmiyorum çünkü senin kadar hızlı değilim tospa hızınlan ancak sadece yapısını değiştirip yamaları gömmeyi yapıp eklenti eklemeyi başarabildim.
elaziglivista'yı yükleyipte onun temasından ziyade baskasını isteyen ilk seni gordum bu ne hız ne cabuk bıktın.sorunun cevabı bu değil bilmiyorsan yorum yapmazsın olur biter her konuyu geyiğe çeviren birileri olmak zorundamı her forumda evet sanırım heryerde bir kaç tane numune çıkabiliyor...
mehmetsakiasıl senin gibi bole soradan gelipte ortalıgı en ufak biside karıstıran numuneler var mutlaka.elaziglivista'yı yükleyipte onun temasından ziyade baskasını isteyen ilk seni gordum bu ne hız ne cabuk bıktın.sorunun cevabı bu değil bilmiyorsan yorum yapmazsın olur biter her konuyu geyiğe çeviren birileri olmak zorundamı her forumda evet sanırım heryerde bir kaç tane numune çıkabiliyor...
hem sen daha buraya geleli ne olduda bole ahkam kesiosun?
ayrıca cevabı bilmedigimi kim soledi, vista yeni cıkmıs bi isletim sistemi ve neredeyse bütün temalar onun aero yapısının taklidi oldugu icin doru duzgun bisi bulamassın. sadece stardock firmasının windowblinds yazılımı aero'dan ziyade adam gibi tema desteği sunuyo vista icin(oda 5.5 sürümü icin gecerli). buda sana cevap olsun baride sade geyik yapmadıgımızı bil!Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 01 Ekim 2007 23:56