http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34151
bu uygundur,
kasayı değiştirme,
ekran kartına gelince hani illa zotac almak zorunda değilsin,
sapphire yada his de olur ama iyi bir modeli
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34151
bu uygundur,
kasayı değiştirme,
ekran kartına gelince hani illa zotac almak zorunda değilsin,
sapphire yada his de olur ama iyi bir modeli
OFFFFFFFFFFF bee woooww !!! Bu ekran kartları nedir abi ! :D İlk linkteki cidden etkiledi beni ! Aralarından hangisi en iyisi ve ZOTAC 'a karşı üstünlük sağlar ?
Sormayı unuttum ASUS anakarta uyumluluk sağlarmı ? Galiba ASUS 'da CrossFire desteği yok ? AMannnn !!!!! GigaByte anakartını alayım kendimi sağlama alayım ya !! :D
Hmmmm aralarından en sağlamı en baştaki linkdeki sandım ama onun tasarım felan daha göz alıcı. :D Tamam ozaman ZOTAC 'a karşı aynı performansı sağlayacaksa onu alırım. Birde 600 Watt konusunda bir bildiğin varki ısrarcısın ama ben son kez daha sorayım günde 6 saatlik kullanım sonucunda 1 ay da ortalama kaç para gelir ?
StyleALPHmmmm aralarından en sağlamı en baştaki linkdeki sandım ama onun tasarım felan daha göz alıcı. :D Tamam ozaman ZOTAC 'a karşı aynı performansı sağlayacaksa onu alırım. Birde 600 Watt konusunda bir bildiğin varki ısrarcısın ama ben son kez daha sorayım günde 6 saatlik kullanım sonucunda 1 ay da ortalama kaç para gelir ?bende 520w var günde en az 10 saat hatta bazen bir kaç gün hiç kapatmıyorum, normalde 50 tl geliyorsa şimdi 70'i geçmiyor.
Arkadaşlar bırakın bu bilgisayarcılara danışmayı %70i bir şeyden haberdar değil. Sistem toplamaktan acizler. İnternette bakmadan onları dinlemeden bilgisayrıcya güvenip sistem alınmaz. Hele hele kankama(ahmet79) sormadan hiç alınmaz
Okonuda haklısın Burak Abi.Şu finaller bir açıklansın tüm derslerden geçersem babama pc aldırcam ve ilk Ahmet abiyle sana danışcam bu böyle biline.
KaptanosArkadaşlar bırakın bu bilgisayarcılara danışmayı %70i bir şeyden haberdar değil. Sistem toplamaktan acizler. İnternette bakmadan onları dinlemeden bilgisayrıcya güvenip sistem alınmaz. Hele hele kankama(ahmet79) sormadan hiç alıEYVALLAH Kankam:)
Yardım etmekten zevk duyacağım kişilerden biride sensin Can, seve seve.Okonuda haklısın Burak Abi.Şu finaller bir açıklansın tüm derslerden geçersem babama pc aldırcam ve ilk Ahmet abiyle sana danışcam bu böyle biline.
https://www.chip.com.tr/forum/topladigim-bilgisayar_t112927.html
Bu konudaki gibi DDR3 sistem istiyorum ilgilenirseniz sevinirim.
dextercanOkonuda haklısın Burak Abi.Şu finaller bir açıklansın tüm derslerden geçersem babama pc aldırcam ve ilk Ahmet abiyle sana danışcam bu böyle biline.Sağol memnuniyetle yardım ederim. Sen bilgisayarına kavuş bende çok sevinicem . Benim kavuşmam biraz uzucak çünkü :)
Aynısı al o zaman. O sistemide ben yazdım oraya :)
Eklenti: Senin bütçe neydi tam olarak. Verebileceğin maksimum rakam.
Bu sistem tamamen senin isteğine göre dizildi. Bence ses kartını hemen alma sistemini topla eğer anakarttaki ses yetersiz gelirse sonradan eklersin.
İlk önceki topladığındaki kasa hoşuma gitmişti. Ses sistemi tercihinde oldukça hoşuma gitti onu alıcam. 500 GB değil 1TB üzerinde tercih yaptım HDD. Ayrıca ekran kartını HD4870 ICEQ4+ Turbo GDDR5 1GB 256Bit ATI DX 10.1 Ekran Kartı olarak belirledik. İlgilendiğin için çok teşekkürler.
Böyle gayet iyi oldu. Hayırlı olsun şimdiden.
Bu son hali oldukça iyi hiç dokunmadan alaiblirsin.