arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var yanıtlarsanız sevinirim,rapidden veya hotfileden corelx4 vya corelx5 indiriyorum veya photoshop cs5 crakli serialli yazıyor fakat ne yazıkki onca harcanan zaman ve kota boşa gidiyor çünkü deneme sürümünü rar dosyalarıda sıkıştırp bir de sanıyorum buranın içinden bir dosyayı crack diye koyuyorlar anladığım birşey değil fakat corel x4 te başıma geldi 15. gün birçok bölüm pasifleşti bugün photoshop cs5 indirdim üç partta vermişler birde crak serial her partı rar içinde rar 400 mb sıkıştırılmış onuda içinde 900 mblık cs5 kendisi bunu üç partta 400+400+181 gibi bölüştürüp 1,2gb yapmışlar ve o 400mb likler içinden 900 mb lik tekrar rar dosyaları çıkıyor neyse toplamda 1,2 gb indirdim ve tek bir rar dosyasından kurdum deneme sürümü olarak bir de crack dedikleri dosyayı program bölümüne yapıştırdım aynı boyutta dosya var değiştirmek istermisiniz diyor değiştir dedim fakat bu corel x4 te de böyleydi ve deneme sürümü çıktı bu da öyle çıkacak büyük ihtimalle
sorum şu bu tür paylaşımların güvenli olduğu ve deneme sürümleriyle karşılaşmayacağımız bir adres var mıdır ve torrent sistemi bunu karşılayan bir yapı mıdır?
teşekkürler ,iyi çalışmalar