Yeni Forex UTV 380 USB TV Kartı aldım!Herşeyini kurdum antenli olarak bağladım görüntü var ses yok ne yapmalıyım?Bu alet için kablolu tv bile bağlatıyorum 3 gün içerisinde!Problem nerede olabilir?
Teşekkür Ederim
Yeni Forex UTV 380 USB TV Kartı aldım!Herşeyini kurdum antenli olarak bağladım görüntü var ses yok ne yapmalıyım?Bu alet için kablolu tv bile bağlatıyorum 3 gün içerisinde!Problem nerede olabilir?
Teşekkür Ederim
pci tv kartlarında ses kartından tv kartına bir kablo takılıyor.elindeki tv kartında da bi ses girişi ve kablosu varmı?
Bunların arasından USB uzatma kablosu ve kullanım klavuzu var resimlere eklemedim!Ben sadece anten kablosunu takıp izlemeye çalışıyorum!Acaba yanlışlıkmı yapıyorum?
bu modeli daha önce kullanmadım ama o ses bağlantılarınıda yapmalısınız.arkdasındaki 2 tane jack var ses ve görüntü alımı için .zaten 2 tanede bunun için kablosu var ancak daha önce hiç kullanmadım bu üründen o yüzden ayrıntılı bilgi veremiyecem. daha önce bazı sitelerde ürün incelemesi yapılmış isterseniz bi bakın...
Teşekkür ederim!Çok yardımınız dokundu!
Sizin verdiğiniz linkte bir forumda benim yaşadığım problem yaşanmış! Vista güncelleştirmesini yükledim ve sorun çözüldü!
yalnız bende siteleri incelerken dikaktimi çekti,sorunlu sevilmeyen bir modelmiş bu.sizde bu güncelleme dışında sorunlar yaşadınızmı??
Hayır başka sorun yok ve ses olayıda tam olarak çözüldü!Antenli olarak bazı kanalları çekiyor oda normal!Antelli olarak çok iyi kayıt yapıyor!Kablolu TV gelince keyfine doyum olmayacak :D
http://www.donanimhaber.com/Fore ... Box_/6951/haber.htm
Bu testlerde herşey anlatıyor!
SELAMLAR. forex laptop tv kartı aldım. ses sorunu yaşıyorum. vista kullanıyorum. ne olur bana da yardım edin
Driverini yükleyeceksiniz!O zaman problem kalmıyor!
öncelikle cevabınız için tşkler. driveri proğramı kaldırıp mı yüklemem lazım yoksa cd deki proğramı kurup ondan sonra mı?. bi yardımcı olursanız çok memnun olurum.
http://www.forex.com.tr/faq.php? ... 53e1a13fbfaacb3b583
SORU : Forex UTV 330/380 ürününü vista işletim sistemi olan bilgisayarıma taktım. Kutu içerisinden çıkan cd'den yazılım ve driverını yükledim. Görüntü olduğu halde ses gelmiyor. Nedeni nedir?
CEVAP : Sitemizde yer alan VISTA DRIVER'ını indiriniz ve bilgisayarınıza kurulumunu yapınız.
(BUDA DRIVERI İNDİREBİLİCEĞİNİZ SİTE EN AŞAĞIDAKİ DRIVERI YÜKLEYECEKSİNİZ)
Üstüne yükleyeceksiniz!
Saygılar!
dediğinizi aynen yaptım yine olmadı.
driveri yüklerken proğramı değitir, kaldır ve onar diye 3 seçenek çıkıyo. ben değiştiri seçtim. ondan dolayı mı olmadı acaba.
O zaman söyle yapın o başta cd ile yüklediğinizi silin!İnternetten yüklediğinizi yükleyin sorun kalmaz!
internetten indirdiğim UTV 380 dosyasıyla birlikte driveri da kurmamı mı istiyorsunuz. tam olarak anlamadım
kardeş çok saol. hallettim. Allah razı olsun.
thanks very much