Yeni Winamp hazır, indirin...

Kal-El
05-07-2009, 23:29   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj

Uzun süre Winamp kullandım. Fakat 5.x sürümlerinde nedense çok saçma sapan buglara denk geldim. Bunları düzelttiler, defalarca alt sürüm çıkardılar bu sefer başka saçma buglar çıktı. Mesela bir parçayı queue list'e alınca nedense playlist'in en sonuna bir kere daha ekliyor. Önceki buglar da; sıraya alınmış parçanın çalması bitmeden parçayı değiştirdiğinde queue list'e devam etmiyordu, önceki şarkıyı iki kere tekrarlıyordu v.s.

Her ne kadar WMP'den iyi olsa da bu sorunlar yüzünden başka oynatıcı aradım ve Aimp2 kullanmaya başladım. Çok memnunum. Winamp kadar hafif ve onun kadar iyi. Video oynatmak için kullanmadığım için müzik dinlemek için fazlasıyla işime yarıyor.

fernandito
06-07-2009, 00:14   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
208 mesaj

5 senedir winam kullanıyordum windows 7 ile birlikte media playeri denedim özelliklerini inceledim. ve çok hoşuma gitti. çok sevdiğim şarkıları 5 yıldızlı olarak işaretliyorum 5 yıldızlılardan bir liste oluşturuyorum. biraz daha az hoşuma gidenleri 4 yıldızlı olarak işaretliyorum, onlardan bir liste oluşturdum. geri kalanlarıda sil diyerek siliyorum. dinlemediğim şarkılar boşuna yer kaplamamış oluyor. media player çok iyi bence başka programlar kurup da bilgisayarı program çöplüğüne dönüştürmeye gerek yok diyorum ben.