http://rapidshare.com/files/262472717/WindowsFormsApplication6.rar.html link burda
yeni yazdıgım program c# visual studio 2008 ile
basit bir program yasını soruyor bosluga yazıyorsun bu kadar
Eyvallah güzel hoşta.<
Yaşınıda sormuyor bu eleman zaten başlıkta "how old are you" yazıyor.
Sadece boş kutucuk var oraya "İstediğin karekteri girebiliyorsun" ister harf ister sayı :)
Bali Bi ismimizi Sorsaydı =) Bence daha geliştirmelisin bunu.
haklsın c# konusunda acemiyim kendimi geliştirdikçe daha iyi programlar yazmaya çalısacağım
yorumun için saol adramitiSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 02 Ağustos 2009 09:06
Madem yenisin İstiyorsan ben sana c# ile ilgili görsel ders adresi verebilirim..<
Adım,adım temelden başlıyor =)
30 küsür konu var.
verebilirsen çok saol vermessende canın saolsun bu arada win xp bölümünde buna benzer bir konu açtım konu adı hemen hemen aynı fakat konudaki proje tamamen farklı o konuyada bakıp olumlu veya olumsuz
bir mesaj atmanı rica ediyorum
banada bu sene lazım banada atarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
cevap geç oldu ama adramiti devamınıda atabilirmisin flash belleği yeni buldumda ondan cevap geç oldu
ben size sefer alganın c# kitabını tavsiye ederim
ben size sefer alganın c# kitabını tavsiyeben tavsiye etmem. aklı başında biri gidip o kitabı almaz. Yıllarca bilgisayar kitapları aldım okudum. herbiri biryerlerden kopya. kitap almaya karşıyım(pc kitabı diyelim).
Çoğu ya msdn çevirisi yada yabancı kitaplardan çeviri. Programcı olacaksan ing. öğreneceksin. internetin varsa sınırsız kaynakta vardır...
benim aklım basımda yanlız c# ıda bu yolla öğrendim. ayrıca eğitim dilim zaten ingilizce benim sefer algan microsotun mvp si yani yazdığı yazıların bir yerden kopya yapmaz. bilgisi oldukca yeterli bir insan gördüğüm kadarıyla.
ayrıca herkezin programlama kitabını ingilizce okuyup anlaması imkansız.
ben tavsiye etmem. aklı başında biri gidip o kitabı almaz. Yıllarca bilgisayar kitapları aldım okudum. herbiri biryerlerden kopya. kitap almaya karşıyım(pc kitabı diyelim).
Çoğu ya msdn çevirisi yada yabancı kitaplardan çeviri. Programcı olacaksan ing. öğreneceksin. internetin varsa sınırsız kaynakta vardır...Son Düzenleme: eolos ~ 29 Ağustos 2009 23:21
eolos mvp nin nasıl olduğuu biliyorsun. durmadan seminer vereceksin, internetten makale yayınlayacaksın vs. mvp insanları gözünüzde büyütmeyin.
kaale bile almıyorum cidden mvp liği.
Sağlam bir programcı olacaksan ingilizceni ilerleteceksin. Bilgisayar Programla okuyorsun. Bunları iyi bilmen gerekir. Türkçe kitaplar bir yere kadar.
Sefer Algan tartışması yapmayacağım ama Anlattıkları konuların çoğu MSDN de örnek kodlarla neredeyse aynı. Sadece değişken isimleri değişiyor. Çıktılara kadar neredeyse herşey aynı. Ben ne anladım bundan.
BEn Memik Yanığın kitabıyla başladım .NET e. VB.NET i telefonla ankaradan sipariş ettim meraktan sırf. Sonra ısındım ama bir daha kitap almadı. Lise 3 te başladım ben .NET e üzerinden neredeyse 5 sene geçiyor. MSDN den hiç çıkmadım ben. Microsoft Sana kaynağı vermiş sınırsızca.
Bu arada mvp olmak basit. En iyi bildiğin dalı seç. bir sene boyunca seminer ver web site aç forumlarda topluluklarda konular makaleler yayınla al sana yıl sonunda mvp lik...
Benim Tek istediğim var oda MCA sertifikası. Microsoft Sertifikalı Mimar. almasıda çok zor. iki hafta ms redmond da seni zolu süreç bekliyor. 30 bin dolar masraf falan ama aldıktan sonra dünyada ki 140 kişi mi ne onların arasında en üst sertifikaya sahip olarak geziyorsun...