Yeni yüklediğim XP otomatik açılmıyor

HPQ-User
07-10-2008, 10:40   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Sedo sormuş:
Windows 2000 ME yerine XP yükledim.Açılış otomatik olarak gerçekleşmiyor açılışın başlangıcında çit XP gösteriyor birini tıklayarak XP programını başlatıyoruz.Nasıl otomatik olarak başlatabiliriz?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Pentium 1.6 GB 256 MB ram 80 GB Hard Disk Fujitsu Siemens

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Kapalı Hesap (34907)
07-10-2008, 10:56   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Arkadaşım 2.kez önyükleme yapmışsınız tavsiyem
yeniden temiz kurulum yapın temiz,XP Kurulum ayrıntılı anlatım için:

Banned
07-10-2008, 11:44   |  #3  
alierenerdal avatarı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
361 mesaj

Xpde Açılışı başlatmanız için masaüstünde Bilgisayarıma sağ tıklayın,Gelişmiş sekmesinde Başlangıç ve kurtarma bölümünde Ayarlar  tıklayın orda Varsayılan
İşletim Sistemi kısmında Microsoft Windoxs  Xp Professional seçin İ.s. ekranını görmeden direk xp açılsın istiyorsanız işletim sistemleri listesini gösterme süresi"ndeki onay işaretini kaldırın ve Uygula düğmesini tıklayın.Not:Windows 2000 ekranında Xp görüntülenmez...

Banned
07-10-2008, 12:49   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Xpde Açılışı başlatmanız için masaüstünde Bilgisayarıma sağ tıklayın,Gelişmiş sekmesinde Başlangıç ve kurtarma bölümünde Ayarlar düzenle seçeneği tıklayıp Windows xp yazan satırlardan bir tanesinin adını değiştirin örneğin sade windows kalsın xp yi silin, kaydedip çıkın, sistemi yeniden başlatın. Açılışta hangi seçeneği seçip enterleyince sisteminiz açılıyorsa aynı konuma gelip diğer satırı silin açılan kalsın. Böylece boot.ini dosyanızı mevcut işletim sisteminize göre ayarlamış olacağız ve fazlalık olarak gözüken kısmı kaldıracağız. Artık sisteminiz direk açılacaktır.