Açıkçası şu windows açılışında otomatik başlatılan msn vb. programları kapatmak için çalıştır/msconfig yaparak başlagıç bölümünden istemediklerimi direk kapattım.Ama ondan sonra pcye reset atınca ağ bağlantılarına sağ tıkladığımızda karşımıza çıkan yerel ağ bağlantısı simgesi kayboldu ve internet ve diğer bilgisayarların klasörlerine bağlanamaz oldum.Geri yükleme noktasıda yok.Hayır bu işlemi yaptıktan sonra windows installer vb. hizmetler durduruldu iletisi aldım.Sanırım ağ ile ilgili bişeyi devre dışı bıraktım ve o yüzden gitti.Ama hizmetlerde hepsini aktif et dememe rağmen değişen bişey olmadı.O durdurulanları etkinleştirmem gerek ama hizmetler yazan yerdeki şeyleri çift yada sağ tık yapmama rağmen hiçbirşey olmuyor..Bunu nasıl halledebilirim..
Yerel Ağ Bağlantısı Simgesi Kayboldu ve Net Yok!
Üstünden baya geçmiş ama aynı sorun bende de olduğu ve çözümünün internette olmadığı için yazmak istedim.
Denetim Masası / Ağ ve İnternet / Ağ ve Paylaşım Merkezi / Sorunları Gider / Ağ bağdaştıcı yaptıktan sonra İleri'ye tıklıyoruz ve çıkan bağlantı seçeneklerinden Yerel Ağ Bağlantısı'nı seçiyoruz. Bu adımlardan sonra Yerel Ağ Bağlantısı simgesi ve bağlantı tekrar çıkıyor.
Umarım yardımcı olur ihtiyacı olanlara...
Kardeş Ağ bağdaştırıcısı sorun gidere tıkladım sorun belirleyemedi dedi bende simge gözükmüyo internet de yok. Hepsi bilgisayar ısınıp kapandıktan sonra oldu.
Ben Buldum Çözümünü Banada Şimdi Oldu Yaptım Hemen Telefon Aracıgıyla Veya Tablet VB, internet olsun yeter verdigimi indiriyorsunuz tabiki Realtek Network Controller driver için Ama Değilse bile şansınızı deneyin :) olma itimahali var FlasBellek Yardımıyla indiriyorsunuz TEL-TABLET- Farketmez net olsun yeter indirdikten sorna pc attıyoruz exe dosyasını açıyoruz ve kolay kurulum next - next diyorsunuz ınstall diyornuz ve internet geliyor driver booster aracıgıyla güncelliyebilirsiniz driverinizi olduktan sorna :)
link: http://www.dosya.tc/server14/xrol6p/k4etna2us17.exe.html