Yerel Disk C açılmıyor
senın harddıskte vırus var autorun vırusu bunu su yazılım temızlıyor oda su: combofix yukle tarat temızler...slm lar
http://www.gezginler.net/modules ... d=combofix&lid=7011
bu lınkten DOVLAND COMBOFIX YAZAN YERI TIKLA INDIR GUNCELLE TARAT TEMIZLER ANCAK BU PROGRAM IKULLANIRKEN ANTIVIRUSUN CALISIYORSA DURDUR
CUNKU BAZI ANTIVIRUSLER BUNU ZARARLI GIBI GORUR RAKIP FIRMA OLDUGU ICIN GUUVENLE KULLAN
ON NUMARA BIR TEMIZLIK ARACI BILGINE HICBIR ANTIVIRUSUN YAPAMADIGINI YAPAR VEDE TARAMA SIRASINDA PC RESET ATAR BIR SEFER BU TEMIZLIK GEREGI OLDUGU ICIN PC ACILINCA TEKRAR DEVAM EDER YAZILIM VEDE KISA SURE ICINDE DOSTAN TEMIZLIK YAPAR DOS MODUNDA CALISIR....
yazdıgım msj ların hepsını okursan 750 tane anlarsınız oncelıkle o onemlı degıl bu bır vırus arkadasın upload ettıgı remı ınceleyen anlar zaten vındows c yı tıkladıgında karsısına program sec ekranı gelıyor buda autorun vırusunun bulastıgını gosterıyor bılmıyorsanız ogrenın ...
arkadaşlar teşekkürler kavga etmenize gerek yok deneyeceğim ..
benzer sorunu harici harddiskimde yaşamıştım klasör seçeneklerinden gizli dosya + korunan işletim sistemi dosyalarını görünür kıldıktan sonra autorun.inf yi silerek eski haline getirmiştim... kesinlikle virüs sorunu..!
hayır kesinlikle virüs değil hdd bozuk olması olasılıgı ise cok dusuk... aynı sorun bendede vardı regedit dosyasıyla alakalı bir durum küçük bir reg dosyası ile bu sorun düzeltiliyordu... hemen arastiriyorum...arsivimdenn....
bak şimdi.... notepad aç....
@echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXp lorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe
bu komutu kopyala...
sonra farklı kaydederken isme x.bat yaz.
masaüstüne kaydet...
programı çalıştır sorunun çözülür....
ve chipi kötülemende hiç hoş değil....