selam arkadaslar uzun zamandır kafama takılan bir soru var şimdi benim bilgisayarımda 2 ye bölünmüş hard disk var c ve d c de windows klasörleri yüklü d de yedekler var ve ben bilgisayara format atmak istiyorum sorum şu normalde cd yi takıp biçimlendirme yapıyoruzya ben cdden değilde bilgisayarı güvenli modda açıp yerel disk c ye sağ tık yapıp biçimlendir yapıp silmeye kalksam windows dosyaları gidermi veya sağ tık yapıp sil yapsam olurmu cvplarınızı bekliyorum
yerel disk c biçimlendirme YARDIM
xxömürzaten bicimlendirmeyi windows sayesinde yapacaksın onu silersen nasıl yapmasınıÇAlışan işletim sistemine format atamazsın :D en basit yolu tak cd yi direk formatla. temizinden. Yükseltmede yapma. Sıfır kuruyor gibi gösteriyor ama formatlamıyor.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Bende bu konuyla ilgili bir soru sormak istiyorum.
Bilgisayarımda Windows XP yüklü idi. Bunun üzerine ben Windows 7 kurdum, su anda windows 7 kullanıyorum ama sanırım XP hala yüklü. Format atmamışmı oluyorum? C: Klasörü içinde eski windows hala gözüküyor ve bilgisayar açılırken bana soru soruyor eğer eski windows ile calıstırmak mı istiyorum yoksa Windows 7 ilemi diye.
Ben sadece Windows 7 istiyorum ve eskiye dair hiçbirşey istemiyorum.
Ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?