Arkadaşım çok kolay ama verilerinin hepsini bi harici disk'e kopyalaman lazım (USB,Hafıza kartı,vb.)
Şimdi bilgisayarında hiç önemli dosyan kalmadığızaman CD yi tak (format CD'si) bilgisayarı CD den başlat
Daha sonra windows kur gelecektir biraz beklemelisin sonra windows'u hangi bölüme kurcaz diye sorcak sana işte önemli yer burası sen hiçbirini seçmeden iki bölümüde sileceksin daha sonra bölüm oluştur kısmı var oraya tıklayacaksın istediğin kadar hafızayı ayıracaksın (10GB,50GB,150GB vb.) iki kez aynı işlemi yaptığında sabit diski 2 bölüme ayırmış olacaksın
Mesela sabitdisk 100GB ise 50-50 ayırırsın bir terabayt ise 500-500 ayırırsın orasına karışamam istersen 3 sabit disk yaparsın istersen 4 sabit disk bölümüne ayırırsın
Neyse ayırma işlemi bitince artık windows'un kurulacağı yeri seçip windows'u kurarsın
sonra tekrar diğer işletim sistemini kurarsın daha sonra verilerini istediğin işletim sistemine depolarsın ;)
sonracığma o her açılışta sana soracaktır hangi işletim sisteminden başlasın die seçersin başlarsın
İnşallah düzgün anlatmışımdır