Arkadaşlar mrb ben hardisk toplam boyut 465 gb bunun 377 gb si yerel disk D de olup 87 gb si yerel disk C ve işletim sistemim C de yüklü olduğu için sıkıntı oluyo acaba bu yerel disk C yi nasıl yükseltebilirim Windows 7 kullanıyorum ama onun özellik olduğunuda biliyorum ama bilgim olmadığı için de yapamıyorum acaba bi resimli anlatım şekilde bildiğiniz bir site varmıdır ya siz arkadaşlarım bana yardmcı olabilirmisiniz? lütfen yardım ......
Yerel Disk "C" nin Gb boyutunu yükseltme
Arkadaşlar mrb ben hardisk toplam boyut 465 gb bunun 377 gb si yerel disk D de olup 87 gb si yerel disk C ve işletim sistemim C de yüklü olduğu için sıkıntı oluyo acaba bu yerel disk C yi nasıl yükseltebilirim Windows 7 kullanıyorum ama onun özellik olduğunuda biliyorum ama bilgim olmadığı için de yapamıyorum acaba bi resimli anlatım şekilde bildiğiniz bir site varmıdır ya siz arkadaşlarım bana yardmcı olabilirmisiniz? lütfen yardım ......Murat'ın dediği gibi Disk Partition gibi programlar var yapan. Fakat bu programları iyi bilmen lazım bazen 'pagefile' karışıyor ve işletim sistemi stabil olmuyor ve donmalar meydana geliyor. Diğer bi seçeneğin, format çekerek tekrardan partition kurmaktır ama heralde dosyalarını ve ayarlarını kaybetmek istemiyosundur...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Evet verilerimi kaybetmek istemiyorum partiton magic programı vardı Türkçe Windows 7 hata veriyo uyumluluk ile ilgili o yüzden xp yi yükledim onda da hata verdi onu anlamadım?