arkadaşlar benim d de 78 gb alan var boş alan 10 gb gösteriyo ama gizli dosyalar dahil baktığım zaman dosyalar 55 g kaplıyo benim bu 13 g nereye gitti acaba ?
not: geri dönüşüm kutusu boş...
arkadaşlar benim d de 78 gb alan var boş alan 10 gb gösteriyo ama gizli dosyalar dahil baktığım zaman dosyalar 55 g kaplıyo benim bu 13 g nereye gitti acaba ?
not: geri dönüşüm kutusu boş...
not bilgisayarınızda virüs mevcut :S
maalesef çok eskiden xp kullandığım zamanlarda yasamıstım hardisklerde sanal dosyalar olusturup sanki hardisk dolu gibi gösteriyorlar :S virüs taraması yapmanızı öneririrm ama hangi virüs programı işinize yarar o konuda tam emin değilim benm vstada kis kurulu gayt memnunum ama o sorun için hangisi ideal gerçekten bir bilgim yok :S sisteme format atmak geçici çözümdür sistemi formatlayıp yereldisk d uzerinde o sanal klasorlerden birisine tıklarsanız virüs aynen devam edecektir.
gizli dosyaları açın sonra klasör seçeneklerinden sistem klasörlerini görüntüle yi işaretleyin korunan işletim sistemi dosyaları gizlenin yanındaki işareti kaldırın uygula tamam büyük ihtimal o 13gb alan system volume dır system volumeyi açmak ise söyle sağ tıklayıp özellikler deyin ekle yazan yere tıklayıp gelişmiş tıklayın ordan şimdi bul tıklayın kendi kullanıcı adınızı seçin hepsini izin ver işaretleyin uygula tamam yapın sonra system volumeyi antivirüs ile tarayın antivirüs silemesse sistemi geri yüklemeyi tamamen kapatın 13 gb alanın 10 gb silinmiş olacaktır sonradan yine bu yöntemle system volumeye girip istediğiniz dosya ve klasörleri silebilirsiniz