Merhaba arkadaşlar Yerel diskimi bölmek istiyorum öyle bir proğram
varimiş bilen varmı format yapmadan diski bölüp tekrar istemediğin
zaman birleştirebiliyomuşun proğramın adını bilen varsa rica ediyorum türkçe si varise tabiki daha iyi olur selamlar.
Yerel diski bölme
Partition Magic programı dedıgın işlemi format atmadan Wındpws ıcınden yapmayı saglıyor.
türkçe yamları varmı bilmiyorum ama windows altından hallede bileceğin programların başında partion magic var ama bence kurulum ekranında bölümleme yapmak daha sağlıklı olur
erkancbence kurulum ekranında bölümleme yapmak daha sağlıklıBencede böle yapsan daha sağlıklı olur...
AYNEN KATILIYORUM SANA CHEM.....
Anladigim kadariyla arkadasin pc yeni ve sürekli yeni programlar vs.. deniyor. Ögreniyor ve gelisiyor, ögrendikce hevesi artiyor.. Cok yakinda söyle bir konu acacak gibi;
Windows cöktü (galiba), internet cafe den yaziyorum ...
Ne oldu arkadaşlar bu sitem nedir kaç kere yazdım olmadı diye
o proğramla silersin dediler onun için sordum fazla rahatsız
oluyorsanız cevap vermezsiniz o kadar selamlar
atışmalarınızı bir kenara bırakıp sorununa dönecek olursak arkadaşların dediği gibi partition magic işini görecektir. Ek bilgi olarak da türkçe yaması mevcut yama programlarında ararsan bulabilirsin. bulamazsan bende mevcut msn aracılığla görüşüp gönderebilirim.kolay gelsin
yama programları yayınlayan siteler demek istedim(türkçeyi doğru kullanmak gerek)