Arkadaşlar şöle bir sorun var bilgisayarımda uzun zamandır üstesinden gelmeye çelışıyorum bitürlü beceremedim. Bende
128MB Winfast GF4 GF 6600 GT Extreme Edition ekran kartı var boardumda Asus P5GD2X , sorun şu herhangi bir yüksek grafik gerektiren oyunlarda ekranda (bazılarında hemen bazılarında bir süre sonra bazılarındada kimi yerlerde) yeşil yeşil karelenmeler oluyor. Bazen okadar fazla oluyorki önemsemeden devam ediyim demeye fırsat dahi vermiyor. Böle ekranın sağında solunda yukarısında felan heryerinde kafasına göre yanıp sönüyo kare şeklinde. Bazı oyunlarda belirli bölgelerde yanıp sönüyor. Şimdi bu ne olabilir. Her oyunda aynı şekilde olmadığından bana yazılımsal olarak geldi ve kartın driverını update ettim ama hiçbişe değişmedi. Önceleri hiç olmazdı , birkaç aydır az az oluyordu ama şimdilerde çok fazla oluyor. Acaba yeterince soğumuyomu kart? Yada yeterli seviyede elektrik mi alamıyo? Gerçi donanımsal olduğunu pek düşünmüyorum , çünkü pc de hiçbirşekilde oynama yapmadım , durduk yere olma ihtimali zor geliyor (gerçi bahsettiğimiz şey bilgisayar nolcağı belli olmaz).
Fikri olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim , Teşekkürler...
Birde son olarak winfast in ve nvidia nın sitesindeki driver updateleri aynıdır değil mi?