BAY,BAYANLAR EVDEN AİLENİZE EKGELİR İMKANI SUNUYORUZ İLGİLENİR MİSİNİZ ?
TWİTTER , FACEBOOK , MY-NET ,YOUTUBE GİBİ SİTELERDE BOŞA GEZME ÇALIŞ.
Firmamızın internet tabanlıplatformunda full time yada part time olarak günde en az 2-3 saatiniayırabilecek ev hanımları, öğrenciler, memurlar, öğretmenler, emekliler,serbest meslek sahipleri, asgari ücretli çalışanlar,işçiler, işsizler, işe veyaek gelire ihtiyacı olan HERKES bizimle çalışabilir.İşimizle ilgilenenarkadaşlarımız aşağıdaki linke tıklayarak detaylı bilgi alabilir ve başvuruyapabilirler..
http://www.evdenisinikur.tr.cx
Yetenek Bazlı İş ve Kazanc Platformu
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Böyle alakasız mesajlarla,yeni açılan 2. el bölümümüzü kapattırmak mıdır amacın??
Gazeteye ilan vermen daha doğru olmaz mı??
Alakasız ya..
nezahatSite adresini bookmark bölümüne yazabilirdin..Ona bir şey diyemezdim..Ayrıca mail adresi bütün iller için geçerli demek..Hadi canım..))
Ben başına il alan kodumu ekleyip öyle mail atacam sana..:))
Konunun Alım-Satım'la pek ilgisi yok.
Soul_ReaverKonunun Alım-Satım'la pek ilgisi yok.hiiiiiiiçççç alakası yok .
nezahataç kalmadan sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek
yorucu egzersizler yapmadan
enerjiniz düşmeden
İDEAL KİLONUZA ULAŞMAK İSTERMİSİNİZ
yi inceleyip
nezahatfiliz@mynet.com adresine mail atınız
tüm iller için geç
arkadaşlar kilo sorunu olan varsa bunlar hikaye. Tek yapmanız gereken günde 3 öğün yemek. Ekmeği az yemek. Bol su içmek. Atıştırma için sadece meyve kullanmak.15 günde farkı hissedersiniz.
nezahataç kalmadan sevdiğiniz yiyecekleri yiyerekdını nı nıııııııııııımm REKLAMLARI DİNLEDİNİZ
enerjiniz düşmeden
yi inceleyip
tüm iller için geç
1)-kilo sorunu olanlar düşünsün
2)-konuyla alkası yok
3)-reklam bölümüneee güle güle[8)]
4)-alsam bile senden yani böyle bir ortamdan almam çünkü millet sokakta ğöğsünde rozetleriyle geziyorlar;'kilonu kendin kontrol et mutlu yaşa'diye.niçin ööle bizahmete gireyimki
wala bende pek inanmıyorum bu tür şeylere. spor olmadan kontrollü diyet olmadan zayıflanmıyor zayıflasanız bile sonra 2 katını geri alıyorsunuz. üstelik agresif rejimlerdede vücut birçok mineral ve vitaminden mahrum kalıyor. sonra başlıyor doktor paraları. olayın özü şu yediğini fazla çiğne ekmek yeme sebze - balık ağırlıklı beslen hafta bi kırmızı et de olabilir ve bol su. atiyin diyenlere söyliim son 5 ayda 15 kilo verdim bu yöntemle:)) fazla yimiyeceeeen:))
nezahataç kalmadan sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek
enerjiniz düşmeden
yi inceleyip
tüm iller için geç