yeter artık ayın 7 si oldu artık lütfen gelsin chip offff
yeter artık ayın 7 si oldu artık lütfen gelsin
cagriozkulyeter artık ayın 7 si oldu artık lütfen gelsin chiphepimiz sıkıntılıyız tamam da ayın 4'ü... başlıklı yazıyı okumadın mı https://www.chip.com.tr/forum/ay ... kta-yok_t21045.html
Evet arkadaşıma katılıyorum.Sakarya Üniversitesinde okuyorum.Orada ikamet ederken böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorum çoğu zaman ayın 30unda alıyorum chip dergimi ama şuan tatilde olduğum için memleketimdeyim.Kastamonu/Tosya'da ikamet ediyorum ayın 8i oldu hala chip dergisi gelecek nedir bu taşranın çilesi dergimizide mi geç alacağız lütfen bu konuya bir çözüm getirin her gün yaysat bayisine gidip chip geldimi demekten adamlarda sıkıldı ve sormadan gelmediğini söylemeye başladılar.Diğer dergiler takır takır geliyor zirvede olmak mı yoruyor yoksa orayı mı beğenmediniz merak ediyorum.Farkındayım ağır konuşuyorum ama 8 günde geç kalması abesle iştigal böyle bir derginin alt yapısı daha farklı olmalıydı.Sizlerle iyi kötü 10 yıl geçirdik herşeyi sizlerden makalelerinizden öğrendim ama sanırım sizler bizlere beklemeyide öğretmeye çalışıyorsunuz!!!
ya bişey sorcam..pkei PCnet falan varmı o bayilerde...?
var onlar ay dolmadan geldi ayın 28de geldi pcnet