Yeter Artık Gerçekten Yeter !

Karub
10-02-2011, 11:42   |  #1  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,652 mesaj

Yeter artık şuanda öyle bir sinirle bunu yazıyorum ki anlatamıyorum.
Kurban bayramı öncesinden beri bir anakart yüzünden yapmadığım kalmadı. Ürün geldi ve anakartın üstündeki pil yoktu değiştirdik kaç hafta sonra geldi bu sefer çalışmadı tak bende tabi... İade formu doldurup gönderdim az önce kargo geri getirmiş. Evdekilerde almış ne bilsinler..
Üstünde çizikler, lekeler sanki biri anakartın üstünde bisküvi yemiş gibi kırıntılar. Jelatinlerini çıkarmışlar her yeri ölmüş.
Bu Hepsiburada sorunlu mu yoksa bende mi bir sorun var. AİDE ettik diyorum... Şimdi ağızımı bozcam.
BURADAN BİRŞEY ALMAYIN BUNU DİYEN TEK BEN DEĞİLİM !!
Mahkemeye kadar yolu var. İade diyorum onaylıyorlar ama adamlar onarıyor ve ben daha 2dk bile çalıştıramadığım ürünü bana çizikler içinde, jelatinleri çıkmış olarak gönderiyorlar. İnşallah sonunuz iyi olmaz !!

Son Düzenleme: Karub ~ 10 Şubat 2011 11:59
tumantuy
10-02-2011, 11:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
329 mesaj

hangi kargo şirketine verdiniz bu kargo şirketi ile ilgili bi durum.
yurt içi kargoya verdiysen git yeni anakart al
yurt içi kargo berbat bide afra tafra yapıyolar bende bi kamera sipariş ettim.
adam almış geliyo bende o kargo benim demeye kalmadan "ne bakıyon laan dedi"bende hiç bişey demedim biraz dolaştı sahibini bulamadı. bu sizin mi dedi bende sinirle benim laan dedim.

Karub
10-02-2011, 12:05   |  #3  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Hepsiburada bu işlerde Yurtiçi kargo ile anlatmalıymış. Gerçekten daha öncede bu YK ile sorunlarım olmuştu. Artık sinirimde hepsini gidip pompalı tüfekle vurmak istiyorum :)
Ama iade isteğimi onaylayıpta onarıma gönderme işini kargo yapmıyor elbette...

Feyk
10-02-2011, 12:07   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj

Yahu sende de ne şans varmış hala kullanamadınmı bilgisayarını :D

umut101010
10-02-2011, 12:11   |  #5  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

yk ile çok işim oldu herhangi bir sorun yaşamadım ama hepsiburada berbat ötesi bir firma en iyisi vatan gibi firmalardan gidip bizzat almak

Karub
10-02-2011, 12:12   |  #6  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Hepsiburada yüzünden ben araştırdım başka bir anakart alıcaktım hatta konu açmıştım paramı bekliyordum. Taksi taksit verseler bile alıcaktım fakat işler değişti. Adamların aklımı yok anlamadım.
Telefon ettim. Bir güzel azarlıcaktım ama meşgul... Sabah 04 te bile meşgul oluyorlar. Bizde yedik !

Eskişehirde sadece MediaMarkt, Bimeks, Gold var.. Mecburen internetten alıyorum

Son Düzenleme: Karub ~ 10 Şubat 2011 12:13