stickereminim xp ile vista arasındaki farkı bilmiyorsunhatta bunları bir internet cafeden yazdığına bahse bile girerim...çünkü ram ve işlemci sağlamsa vista(starter)harici tüm sürümleriyle xp.ye fark atar...çünkü güvenlik farkı var...ayrıca hız...neyse...sen bilgisayar denen zamazingonun ne olduğunu çözegör,bende diğer arkadaşlara bakayım bilgisayardenenmükemmel icadtlarında sorun varmı...Bilgisayar kullanımına vista ile başlamış talihsiz bir vatandaş daha. Emin ol windows 95 bile zamanına göre daha iyiydi ama sen o zamanlar doğmuşmuydun bilmiyorum. Bilmemen çok normal.
yeter artık microsoft ?
AMIGA500Bilgisayar kullanımına vista ile başlamış talihsiz bir vatandaş daha. Emin ol windows 95 bile zamanına göre daha iyiydi ama sen o zamanlar doğmuşmuydun bilmiyorum. Bilmemen çok normal.ne o sen 95 yaşındasın herhalde...doğru vista kullanıyorumve memnunum...eminim forumda xp.kullanan kadar vista kullananda vardır...ama senin yaşındaki biri için vista nedir xp.nedir soruları biraz zor olsa gerek..çünkü o yıllarda hesap makinesi futbol sahası kadardı:)))))
stickerne o sen 95 yaşındasın herhalde...doğru vista kullanıyorumve memnunum...eminim forumda xp.kullanan kadar vista kullananda vardır...ama senin yaşındaki biri için vista nedir xp.nedir soruları biraz zor olsa gerek..çünkü o yıllarda hesap makinesi futbol sahası kadardı:)))))Canım benim anlıyorum henüz 13 ündesin ama çık dışarı biraz dolaş, insan yüzü gör, insanların vistadan şikayetlerini dinle, biraz sosyalleş bak hayat böyle geçmez bilgisayar başında oyun karşısında nereye kadar. Benmi söylicem hep bunları ya.
stickereminim xp ile vista arasındaki farkı bilmiyorsunhatta bunları bir internet cafeden yazdığına bahse bile girerim...çünkü ram ve işlemci sağlamsa vista(starter)harici tüm sürümleriyle xp.ye fark atar...çünkü güvenlik farkı var...ayrıca hız...neyse...sen bilgisayar denen zamazingonun ne olduğunu çözegör,bende diğer arkadaşlara bakayım bilgisayardenenmükemmel icadtlarında sorun varmı...Bu tarz yorumlara cevap vermeyi sevmem cünkü tanimadigin birinla tatsizlik yaratmaya sebeb oluyor.
Vista hic bir teste oyun, vidyo kodlama, grafik vs vs aklina gelen hic bir teste XP ye karsi kazanamadi kendi söyledigin kendi tezini cürütüyor ayni pc ve ayni ramle xpda daha rahat kullanmak imkani varken neden Vista kullanilsinki üstelikde Vistanin olmadigini Microsoft görmüs Seven alal acele 2010 derken bu sene icinde cikartacaklar siz hala hangi mantikla korumaya calisiyorsunuz anlamiyorum yazilimi yapan bile vaz gecmisken bu tarz savunma üstelikde ortada yapilan testler varken
mancukyaBu tarz yorumlara cevap vermeyi sevmem cünkü tanimadigin birinla tatsizlik yaratmaya sebeb oluyor.Boşver kardeş bunlar daha çocuk ya bir tek oyun oynamakla kendilerini bilgisayar mühendisi falan sanıyorlar. eminim onu bile beceremiyorlardır. Aslında bunlara vista bile çok. Haklısın cevap vermeye değmez ama huyum kurusun oturtmadan duramıyorum işte.
Vista hic bir teste oyun, vidyo kodlama, grafik vs vs aklina gelen hic bir teste XP ye karsi kazanamadi kendi söyledigin kendi tezini cürütüyor ayni pc ve ayni ramle xpda daha rahat kullanmak imkani varken neden Vista kullanilsinki üstelikde Vistanin olmadigini Microsoft görmüs Seven alal acele 2010 derken bu sene icinde cikartacaklar siz hala hangi mantikla korumaya calisiyorsunuz anlamiyorum yazilimi yapan bile vaz gecmisken bu tarz savunma üstelikde ortada yapilan testlerSon Düzenleme: AMIGA500 ~ 02 Şubat 2009 14:51
Arkadaşlar boşuna tartışmayın şimdi yeni bir konu açıcam, oraya yazın düşüncelerinizi hadi ...
:D bu ne ya herkes birbirinden alıntı yapmış
balay80 arkadaşım millet ben de dahil alıntı pazarına dönmüş ortalık
Valla ya parayı microsoft götürüyor burada biz tartışıyoruz. Ne derler zenginin malı züürdün çenesini yorarmış :)
valla kimin ne götürdüğü önemli değil.dediğinize de katılıyorum..bizim çenemiz yorulur..ohalda şunu öneriyosunuzçok zeki arkadaşlar...ben sıfır bilgisayar almışım..bilgisayarımda vista gelmiş,oyunda oynuyorum,her şeyide yapıyorum..ama garip olan şuki sen şunu öneriyosun...orjinal vistayı çıkar at,sahte yada onlarca para dökerek orjinal xp.al...allah aşkına siz hangi kafadan yanasınız...yolda giderken1000tl.bulsanızhemen atıp az sonra10.000lira bulacammı dersinizha..ayrıca ben xp.yi kötülemiş değilim...sadece vistadan memnunum o kadar...
AMIGA500Hadi XP neyse ama VISTA gibi insanı gıcık eden bir sistemi kullanmamız için değil para vermek, üzerine para almamız lazım bence. Ya da şöyle olabilir; VISTA'nın yanında gelen 3 aylık bedava antivirüs yerine, 3 aylık bedava psikolojik tedavi hediye etmeleri lazım. İnsanın sinirlerini alt üst ediyor bazen. Şahsen ben hiç denemeden VISTA gibi bişeye 500 dolar verseydim heralde intihar ederdim. ;):D:D adamların yapmış olduğu şeyi satın almadan, illegal yoldan sahip olursan tabi sinir bozucu gıcık eden durumlarla karşı karşıya kalırsın!
satın alıcaksın! original kullanıcaksın ki ürün hakkında yorum yapabilesin. Görüceksinki ozaman herşey daha kolay daha mükkemmel. Ama sen öncelikle şu önyargıyı kaldırman gerek.Son Düzenleme: Trance ~ 02 Şubat 2009 16:22
Trance:D:D adamların yapmış olduğu şeyi satın almadan, illegal yoldan sahip olursan tabi sinir bozucu gıcık eden durumlarla karşı karşıya kalırsın!bu hitabınbvana değildir umarım çünkü benim yazılarımda önyargı değil yargı bulamazsın...onun için üzerime alınmıyorum...ayrıca(hitabın bana ise)yazıları dikkatle okumanızı öneririm..orjinal vista home basıc kullanıyorum...
satın alıcaksın! original kullanıcaksın ki ürün hakkında yorum yapabilesin. Görüceksinki ozaman herşey daha kolay daha mükkemmel. Ama sen öncelikle şu önyargıyı kaldırman gerek.
AMIGA500Ah be dostum ben o dediğin şeyin orijinalinide kullandım sahtesinide kullandım. Hatta sahtesini daha eski bir makinaya yüklememe rağmen orijinalinden daha iyi çalıştı. :)) Buna ne diyeceksin?ben vistayı savunmaktan yana değilim! orjinal sahte olayını vurgulamak istemiştim, ama eğer dediğin gibi o eski pc de daha iyi çalıştıysa sahtesi buna söylicek bişey yok, çok ilginç bir durum,Sanırım vistanın korunacak bi tarafı kalmadı arkadaşlar kabul edin artık boşuna savunuyorsunuz.
Trancesticker tabiki sana değil alıntıyı görmüyormusun :)))))pardon!!! dikkatle okumamışım...özürdilerim ...
Tranceben vistayı savunmaktan yana değilim! orjinal sahte olayını vurgulamak istemiştim, ama eğer dediğin gibi o eski pc de daha iyi çalıştıysa sahtesi buna söylicek bişey yok, çok ilginç bir durum,İşte demek istediğimde bu Trance kardeş ilginç olan vistanın kendisidir. Ben asla yargısız infaz yapmıyorum. Bazı arkadaşlar bu geçişleri yaşamamış olabilir ama biz Windows 95 ten 98 e, 98 den XP ye geçerken hiç böyle sinir olmamıştık. Yani senin anlayacağın "biliyoruzda konuşuyoruz"...
Hah bi de millenium vardı evet. Ama vistayı onunla kıyaslamiyim o kadar acımasız olmiyim dedim. Bu arada lafım sana değil alındıysan kusura bakma.
AMIGA500İşte demek istediğimde bu Trance kardeş ilginç olan vistanın kendisidir. Ben asla yargısız infaz yapmıyorum. Bazı arkadaşlar bu geçişleri yaşamamış olabilir ama biz Windows 95 ten 98 e, 98 den XP ye geçerken hiç böyle sinir olmamıştık. Yani senin anlayacağın "biliyoruzda konuşuyoruz"...tamam amiga sen haklısın...sen biliyorsun kardeş...biz bilmiyok..hadi sen bi fıkra anlatda gülelim:))))))))
Sticker kardeş kusura bakma senlede atıştık biraz ama özür dilemeyide biliriz. Benim vista kullanıcılarına bi kastım yok aksine vista kullanıcılarını madur ettiği için microsofta kızıyorum. Bunuda böyle bilesin.
AMIGA500Sticker kardeş kusura bakma senlede atıştık biraz ama özür dilemeyide biliriz. Benim vista kullanıcılarına bi kastım yok aksine vista kullanıcılarını madur ettiği için microsofta kızıyorum. Bunuda böyle bilesin.atışma değil..sadece fikir alışverişi..dediğim gibi ben xp.vistadan kötüdür demiyorum...ama şuda varki orjinal kullanmak kopyadan iyidir...
AMIGA500İşte demek istediğimde bu Trance kardeş ilginç olan vistanın kendisidir. Ben asla yargısız infaz yapmıyorum. Bazı arkadaşlar bu geçişleri yaşamamış olabilir ama biz Windows 95 ten 98 e, 98 den XP ye geçerken hiç böyle sinir olmamıştık. Yani senin anlayacağın "biliyoruzda konuşuyoruz"...katılıorum vista kullandım çok sinir bozucu ve çok ağır bir sistem görüntüyü directX8 bile olsa onu 10 seviyesine çıkartıyor ve aero uyguluyor buda pc'yi deli şekilde yoruyor adamın core 2 quad pc'si var üstünde xp kurulu ayrıca xp kopya değil LEGAL XP ile orjinal hale geliyor vista kurulu olduğu diske çok önem verip korudugu için sürekli dosya işlemlerine izin istiyor buda uzun sürüyor dünyada alınan her 3 vistalı laptopun 2'sinin xp'ye döndüğü kanıtlandı açıkçası xp'nin ardından böyle bir sistemin çıkması ve çok kısa sürede YENİ SERVİCE PACK 1 gelmesi microsofta yazık dedirtiyorben çocukluğumdan beri 95 98 2000 xp vista kullandım.NOT:HEPSİDE LİSANSLI ORJİNALDİ SADECEDE VİSTAYA UYUZ OLUYORDUM.
hocam tamamen haklısın vista kadar uyuz bir işletim sistemı şunanda win 7 beta indirdim ve kurdum. harika çalışıyor ve driver ve sürücü heppsini kendi gördü.hanı biz ön yargılıydık bak adam yapınca taktır edıyoz. her zamam pekı onlar neden yanlış yaptıgını kabul edip pıyasadakı vistaları degişip kaldır mıyor.vista olanlara ya xp versin ya win 7 tabıkı makul bir farkta alsın ama nerde adam ne kadar kazık atarsam o kadar kar düşünüyor.ben bu vistadan çok çektım allah belasını versin. pardus 2007 kullandım onda bile bu kadar sorun olmuyordu