Arkadaşlar bugün başıma gelen olayı sizlerle paylaşıyorum....
2 saat önce işten geldim... Modem ve Bilgisayarımı açarak internet'e gireyim dedim ama giremedim.Benim girmek istediğim sayfa (Google) yerine İngilizce bir yönlendirme yazısından sonra TTNET TİVİBU reklamı olan ttnet sayfasına yönlendirildim... Sayfada TİVİBU YILIN FIRSATI falan diye bişeyler yazıyor ve altta 2 seçenek sunuyor. 1. si teklifinizle ilgilenmiyorum 2. si teklifinizle ilgileniyorum... Ben 1. seçenek olan teklifinizle ilgilenmiyorum seçeneğine tıkladım(TTNetten kurtulmak için) ama ne oldu dersiniz.. Beni bu kez TTNet ana sayfasına yönlerdirdi...Tarayıcıyı kapadım tekrar denedim yine TİVİBU reklam sayfası (tabii kafayı yedim sinirden) bu sefer 2. seçenek olan teklifinizle ilgileniyorumu seçtim (Belki kurtulurum ümidi ile) bu seferde TİVİBU ana sayfasına Yönlendirildim... Tarayıcıyı yine kapattım tekrar denedim yine oılmadı... İE8ile denedim olmadı .... FİREFOX ile denedim olmadı... OPERA ile denedim olmadı....
Ve artık son çare olarak (Denize düşen yılana sarılır mantığı ile) TTNET müşteri hizmetlerini aradım... Ve Karşıma TTNet müşteri temsilcisi olan Esra HAnım çıktı... ESRA hanıma derdimi anlatıyorum ama o bana başka bişey anlatıyor... MOdeme bakın diyor ışıkları yanıyor mu herangi bir değişiklik varmı esra hanım diyorum internet bağlantım var ama esra hanım beni dinlemiyor ki... Herneyse Esra hanım bağlantımı kapadı ve tekrar açtı eee yine bir değişliklik yok (Karşımda bana küfür eder gibi duran TİVİBU Reklam sayfası) Yani herzaman ki gibi sorunum çözülmedi ve yarı ağızla verilen cevaplardan sonra ESra hanım sorununuzun çözülmesi için sizi bir süre hatta bekletebilir miyim dedi eee bende el mahkum bekleyelim dedim 5 dakika sonra değişiklik varmı dedi tekrar denedim ve nihayet GOOGLE ye girebildim....
Şİmdi soruyorum TTNET denilen şirket ne hakla bana bu zulumü yaşatabiliyor.... Ya düşünebiliyor musunuz internete girmek istiyorsunuz karşınıza sürekli TTNEt sayfası çıkıyor .... GErçi bilmiyorum sizin başınıza hiç böle birşey geldimi ? Ama umarım gelmez çook sinir bişey çünkü hala sinirliyim ve bugün böyle devam ederim... Okuduğunuz için teşekürler arkadaşlar SAygılarımı sunuyorum...