bendede aynı sorun var eskiden 3gb iken film ve oyun indiriyor cam da açıyordum youtube açıktı bütüngün ondanydım
artık youtubeye girmekde zor geliyor
sivilcelerden cam açmıyorum
film ztn indirmeye ellerim el vermiyor oyun da korsan alıyoruz :D
ama yinede 4gb yi geçiyor geçiyor geçiyor
benim sormak istediğmi birşey var birileri 110 ytl ödüyorum dior
1mbit hız 4gb kotalı kullanıcıların gelebilecek en fazla 49 ytl değilmidir belki geç ödediğniiz için faiz gelmiştir ama 100 ytl kdr geleceğini sanmıyorum yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Yetti ya ! Lütfen biri Mantıklı açıklama yapsın :(
elaziglimadem babanda arada kullanıyor suçlu kuvvetle muhtemel o google earth'de kullanıyormuş zaten, o program video sitelerini bile geçebilir uzun süreli kullanımda ...Okey sağolun suç bende değil,beni orası ilgilendirir
Arkadaşlar ttnetinde hatası var: Ben torrent oyun indiriyorum.Fakat utorrent programının sayacına bakıyorum 45 gb indirildi diyor. evet doğru bu.çünkü 9 tane oyun indirdim 5er gb den 45gb. Ama ttnet 50 gb gösteriyor.TTnet hesaplama yaparken byte bazında hesaplama yapıyor. bu da daha fazla gösteriyor.
OOOOMMMMEEEERRRRNadir şekilde ışık yanıp sönüyor. Ve arkadaşında dediği gibi KİS kullanıyorum ama fazla kotaya işlemez...valla banada sanki sınırsıza doğru bir iteleme var gibi ,lanet olsun diyen kaçacak yani.O raddeye getiriyorlar,Eee arkadaşlar peki nerden geliyor bu kota ? Yoksa ttnet kullanıcılarını sınırsıza mı geçirmek istiyor ?
Ayrıca ttnet'in sitesinden kotama baktım,ttnet'in adsl takip programıyla uzaktan yakından alakası yok. Birinde 4 gb diğerinde 4.6 gb. Birinde bendeki program fazla gösteriyor diğerinde sitede fazla gösteriyor ...
---
Son Düzenleme: viking20 ~ 28 Kasım 2008 23:54
Volla bu gidişle babam katil olcak Dikkat ettim gladaitus'ta ışık daha sık yanıp sönüyor... Fakat bugün paso gladiatus oynamama rağmen kota hiç artmadı nerdeyse
keshkeshömer bence sucun kimde oldugunu netlimiter programı ile öğrenebilirsin...Bu program bilgisayara babam veya başkası geçince ayrı hesap mı yapıyoro program hangi programın internette ne kadar veri alışverişi yaptıüının kaydını tutuyor...
Araştırdım biraz,bir forumda "TTnet bu programları yasaklamış" yazıyordu indirmedim
AdRaMiTiKnight online vs o Tür oyunlara girince Sürekli server ile iletişim halindedir ve Modemin ışıgı sürekli yanıp söner hızlıca ancak bu dediğinde olmaz ...arkadasim sen sadece upload etsen de o lamba hizlica yanip soner... ama kotani etkilemez upload... veri alisverisi hem upload hem downloaddir.istedigin sekilde siralayabliorsun saate gore programlara gore... mesela sen google earth u kullanmıyorsun, baban kullanıyor. bu program ile google earth ün exesini bulup ne kadar indirdiğini görebilirsin. ayrıca yasaklama diy birşey olamaz. TTNET kim ki senin bilgisayarında yüklü olan programı yasaklasın? ülke yasaklarını ihlal eden bir program mı bu netlimiter? hayır.Bu program bilgisayara babam veya başkası geçince ayrı hesap mı yapıyorSon Düzenleme: keshkesh ~ 29 Kasım 2008 00:10
ttnetten adsl kotamı birgün aralıkla kontrol ettim ve şok oldum..birgün önce 3.65 gb olan kota ertesi gün 4.45 gb olmuştu..ve son üç aydır kendi hesaplamalarıma göre sınırda olması gereken yada çok az aşmış olmam gereken kota farkları hiçte benim hrsapladığım gibi değilmiş..49-38-69 ytl lik faturalar ödedim..şimdi sınırsızdayım intikam sırası bende..
redcodefezaşimdi sınırsızdayım intikam sırası bende..yürrüüüüüü beeeaaaaaa kim tutar seni modem ağlasın rapid sızlasın
firefox ya da ie de var mı bilmem ama ben opera'da sadece "önbellekteki resimleri göser"i işaretledim. kota çok farkediyor o zaman...
edit:kaspersky güncelleme ayarından "günde sadece bir kez" ya da "program başlamasında" güncelleme yapacak şekilde ayarla...
isletim sistemin, virus programı vb... programların guncellemelerinden kaynaklanabilir, oyun online bir oyunsa ondanda olabilir, wireless kullanıyorsan hattın kullanılıyor olabilir, yok bunların hicbiri degil diyorsan virus girmis olabilir yok oda olmaz ben cok iyi koruyorum pc mi naptıgım belli diyorsan ttnet gazabına ugruyorsun demektir gecmis olsun dostum bitane sayac indir kendinde takip et derim iyice emin ol bunlardan olmadıgından sonra ara ttneti anlat derdini ;)
kotan durduk yere dolmaz bilgisayarın virüs yemiş olabilir benimkide 4 gb kotalı ben bikere bile aşmadım kotamı düzeni olarak takip et ben ay sonu geldiği halde daha 800 mb var onu nasıl dolduracağımı bilmiyorum benim pc de sabahtan akşama kadar açık sürekli internetteyim ve her istediğimi indiriyorum
kota takip proğramı olarak Ey DSL! 2.0 yi neririm ip adresini gösteriyo fiyatı gösteriyo menüsünden kota sorgulama deyip kullanıcı adı girmeden görebiyosun eşitle deyip proğramla eşitliyosun hemde ücretsiz google da ara çıkar
format atmakta kotanın anasını ağlatıyor arkadaşlar windowsun kendini bi güncellemesi eğer xp sp3 ise en az 500 mb sp 2 nin halini varın siz düşünün virüs programı diğer antispy-wareler programlar falan derken bir bakmışsın hiç bişe yapmadan 1 gb kota gitmiş onun için kotalı arklar için söylüyorum çok mecbur kalmadıkça format atmayın windowsunuzu koruyun
savasmeralformat atmakta kotanın anasını ağlatıyor arkadaşlar windowsun kendini bi güncellemesi eğer xp sp3 ise en az 500 mb sp 2 nin halini varın siz düşünün virüs programı diğer antispy-wareler programlar falan derken bir bakmışsın hiç bişe yapmadan 1 gb kota gitmiş onun için kotalı arklar için söylüyorum çok mecbur kalmadıkça format atmayın windowsunuzuHer gün format atmıyorumya sonuçta... MSN açılmıyordu kurulmuyordu,kaldırılmıyorduda. Virüs taraması yapıcam KİS açılmıyor. İnternet inanılmaz yavaşladı. Eee bu durumda banko virüs var bende bastım formatı
atmışsın işte format bak itiraf ettin
hergün atıyon demiyoz ama her ay attığın kesin
hal böleyken kotayı geçiyoruz tabi bende bu ay 55 ödedim gelecek faturamda bi o kadar olacak
en güzeli kotanızı netten kontrol edin 4 gb yi aşmamaya çalışın
İlk sayfada iki şey gözüme çarptı girdiğim siteler belli demişsin içinde tamindir var demek ki download yapıyorsun birde web den oyun oynuyorum demişsin sonracığıma CHIP demişsin yani sen internette hem download yapan hem oyun oynayan hemde gezinen bir kulllanıcısın bence normal ben yazın sadece CHIP'te geziyordum 1 saatte 100 mb kotam gidiyordu sonradan sayfa yüklenmeden durduruyordum falan veri transferinin önüne geçmeye çalışıyordum kısacası bu 4 gb gezinmeye bile yetmiyor düşün yani...
OOOOMMMMEEEERRRRDikkat ettim gladaitus'ta ışık daha sık yanıp sönüyor... Fakat bugün paso gladiatus oynamama rağmen kota hiç artmadıadslkota.ttnet.net.tr'den bakıyorsan artmamış görünmesi doğaldır. Bildiğim kadarıyla 12 veya 24 saatlik bir pay bırakıyor.OOOOMMMMEEEERRRRHer gün format atmıyorumya sonuçta... MSN açılmıyordu kurulmuyordu,kaldırılmıyorduda. Virüs taraması yapıcam KİS açılmıyor. İnternet inanılmaz yavaşladı. Eee bu durumda banko virüs var bende bastım formatıBenim bildiğim her gün olmasa da en az ayda 1-2 kez formatlıyorsun.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 29 Kasım 2008 13:41
Google Earth çok fazla ve hızlı kota götürüyor.. Bütün gün GE takılarak bile kota bitirilebilir..
keshkeshSP3 ile format atıyorsan güncellemeler fazla tutmazHayır dostum bizzat kontrol ettim sp3 ün üstüne en az 400 mb güncelleme yaptım bide makinanın otomatik yaptıkları var100mb ı geçmez.
Son Düzenleme: s_V_s ~ 29 Kasım 2008 15:21
tuncabBenim bildiğim her gün olmasa da en az ayda 1-2 kez formatlıyorsun.Tunca eskisi gibi değilim artık Ara sıra değil çok nadir format atıyorum artık.Coşkun OLCAİlk sayfada iki şey gözüme çarptı girdiğim siteler belli demişsin içinde tamindir var demek ki download yapıTamindir'e girip yeni programlara bakıp,programların ne işe yaradığına bakıyorum. Download yok yani ;) Dediğim gibi belli başlı 2-3 programı kuruyorum o kadar.