Benim gibi bilgisayar başında olup Yeni yılda bile chipte olan varmı?
Ses verin :D
Benim gibi bilgisayar başında olup Yeni yılda bile chipte olan varmı?
Ses verin :D
buradayım Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2012 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR... Tüm arkadaşlar
(driver split screen oynanmıyor yardım .....hevesim kursagımda kaldı
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun :) Vay be 2012 abi ya ne ara geldik. Sanki daha dün 2005teyim gibi.
Bu arada Ati radeon hd 7xxx serisi duyruldu ya. Türkiyeye ne zaman gelir ?
Ben de geldim arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun :)
cs87 seni yeniden aramızda görmek güzel :) ne zamandır görmüyorum. Nerelerdesin
Okula yoğunlaşmış durumdaydım ondan çok giremedim.Son dönemlerde hep belli konulara katıldım o yüzden çevrimiçi olmama rağmen pek kimse farketmedi heralde :)
Benim ekran kartım yok yav. 20 şubat doğumgünüm GT440 düşünüyorum.
822MHz çekirdk hızı 3200 bellek hızı 350 wattımda düzgün calısıyor. GDDR5 Directx11 Physx Cuda Daha ne olsun :)
Şuan laptoptayım. HD4250 ekran kartı var. 1280x720 highta cod mw1 mw2 mw3 oynayabiliyorum anca.
Ayrıca AMD HD 3650 ekran kartıyla oyunu akıcı oynayabilir miyim?Bu oyun DirectX 11 destekliydi yanlış hatırlamıyorsam.
Directx 10la da calısıyor bildiğim :)
Ben demosunu oynamıştım en son bakalım indiriyorum bi kurup deniyecem :))
Sağ alt köşede 2012 yazıyor ya huzur veriyor yemin ederim :D
Mutlu bi yıl geçirmeniz dileğiyle :)
Allah belasını vermesin ya 19 yıldır aynı senaryo asosyallik hat safhada napcam la ben yaşama sevincim kalmadı,bu sene kpss yi de kazanamazsam .ıçtım hadi kolay gelsin off offf
Dirt 3 derken Colin McRae Dirt 3 mü?Ben de indirmek ve oynamak istiyorum ama bazı kuşkularım var.Oyun kaç gb ve gamepad desteği var mı?Yardımcı olursan sevinirim.Evet Colin McRae Dirt 3 oyun 7.50 GB Ganepad desteğini bilmiyorum
torrentle indiriyorum Önceden hiç oynamadım
İndirme bitince bi bakayım