merhaba arkadaşlar gta 4 te %80 e kadar ilerledim
sonra 1.0.30 patchini kurdum patch kurulunca save dosyalarının tutulduğu yer değişiyormuş save dosyalarını yeni konumuna yapıştırdım crack ini de yaptım fakat oyun açılırken donuyor ve masaüstüne dönüyor
YİNE BİR GTA 4 SORUNU DAHA
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben 1.1.3 ve küreği ile sorunsuz oynuyorum ama oyuna daha dün 1.3 ile başladım.Save dosyası aktarmadım.Yani sorun kürekte değil (tabi yanlış bir şey inidirmediyseniz).Save doyalarını yanlış yere atmış felan olabilrsiniz.Oyun yüklenirken kitlenip kalır...
Cracki yapmadan önce oyunu tamamen silip yeniden kurmak gerekiyo sanırım ben yüklemedim yeni patchi rahatım o yüzden bi kaç fps artışı sağlıyomuş sadece ama sen oyunu silip yeniden kur
Arkadaşlar bana da 1.30 crack lazım verebilirmisiniz?
Maşallah bi crack konus almış başını gitmiş.Yasak arkadaşlar crack warez konuları.
Arkadaşlar benim yaptığım her crack bozuk çıktı yani oyun açılıyor ama kamera sallnıp duruyor nasıl düzeltebilirim?
crack yasak değil crack yasak olsaydı www.gamecopyworld.com kapatılırdı
site ayakta durduğuna göre problem yok
erhan87crack yasak değil crack yasak olsaydı www.gamecopyworld.com kapatılırdıEvet o sitede yasak değilse konuyu orada açabilirsin.
site ayakta durduğuna göre problem yok