Donanım haberden mi geldin.Ordaki bebeler bunu yapıyorda.Ben bu gifleri görünce 14 yaşı sendromu diyorum.Beyin 14 yaşından sonra gelişmiyor.Kendini ifade edemedigin zaman gif i yapıştırıyorsun.Yada küfür ediyorsun.Tam bebelere göre bişey.14 yaşındaki bebelere göre.
Şimdi kefimi yerine getirdin saol.Donanım haberin ezik admini aynı gifi yapıştırdı.Herkezin içinde ezik admin dedim 2. hesabı banladı.Adam kabullendi.Çünkü kudurdu beni banladı.Kudurmasa kabullenmicek demektir.
ip ni gizle bali.Bilgili çocuk.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 13 Aralık 2012 01:36
Yine dün sabote edildi bilgisayarım.
- 1
- 2
-----
resmin geldigi yer.
Direk doanım haberden kopyalarsan önce donanım habere uğrar sonra hızlı resime çok bilgilisin ya söylemek istedim.
ip mi niye gizleyeyim 14 yaşındaki bebe gibi hem sen neyin dünyasını yaşıyorsun sitenin veri tabanına girmişte logları tutuyor sanki ip mi gizleyecekmişim zaten güvenlikten anlasan ipnin esasında en güvensiz güvenlik parametresi olduğunu bilirdin.Donanım haberden mi geldin.Ordaki bebeler bunu yapıyorda.Ben bu gifleri görünce 14 yaşı sendromu diyorum.Beyin 14 yaşından sonra gelişmiyor.Kendini ifade edemedigin zaman gif i yapıştırıyorsun.Yada küfür ediyorsun.Tam bebelere göre bişey.14 yaşındaki bebelere göre.
Şimdi kefimi yerine getirdin saol.Donanım haberin ezik admini aynı gifi yapıştırdı.Herkezin içinde ezik admin dedim 2. hesabı banladı.Adam kabullendi.Çünkü kudurdu beni banladı.Kudurmasa kabullenmicek demektir.
ip ni gizle bali.Bilgili çocuk.
Bugün 3 numaralı pc sim hayata gözlerini yumdu.P4 2.8 kendisini saygıyla anıyoruz.:)
Bugun okadar uğraşmama ragmen anakart yandı gitti.Akşam çalışıyordu.Sabah kalktım pert.işlemcisine kadar değiştirdim.Fakat açılmadı.Sistemlerimi bir bir kaybediyorum.Bu büyük acıya sizlerde ortak olun.:)
Kahrolsun pc avcıları....En büyük savunma hattım yıkıldı.Artık koruyacak gücüm kalmadı.Yanarsa yansınlar.Kaldık tek pc ye.
Kendisi windows 8 pre alfa sürümünden sonra ses kartını ve usb lerin yandığına şahit oldum fakat yine çalışmaya devam etti ubuntuyla.ubuntu 12 sürekli sorunlar çıkartınca bende xp kurdum ses kartı aldım.Fakat demekki xp nin de gücü kurumak için yeterli değildi.Keşke ubuntuda kalsaydı.
Bugün 3 numaralı pc sim hayata gözlerini yumdu.P4 2.8 kendisini saygıyla anıyoruz.:)hacı sen şu evinizin elektrik tesisatına bir baktırsana millet kafaya mı yedi senin pcni yakmak için uğraşsın, niye uğraşsın hem ayrıca 1990 da mı yaşıyoruz ki çernobil virüsü mü kaldı pc uzaktan yakılsın dışardan adam erişsse bile biosa mı girecek ki voltage arttırsında pcyi yaksın senin sorunun elektirik bir ups al regülatör ne biliyim bence abartıyorsun.Bugun okadar uğraşmama ragmen anakart yandı gitti.Akşam çalışıyordu.Sabah kalktım pert.işlemcisine kadar değiştirdim.Fakat açılmadı.Sistemlerimi bir bir kaybediyorum.Bu büyük acıya sizlerde ortak olun.:)
Kahrolsun pc avcıları....En büyük savunma hattım yıkıldı.Artık koruyacak gücüm kalmadı.Yanarsa yansınlar.Kaldık tek pc ye.
Kendisi windows 8 pre alfa sürümünden sonra ses kartını ve usb lerin yandığına şahit oldum fakat yine çalışmaya devam etti ubuntuyla.ubuntu 12 sürekli sorunlar çıkartınca bende xp kurdum ses kartı aldım.Fakat demekki xp nin de gücü kurumak için yeterli değildi.Keşke ubuntuda kalsaydı.
hacı sen şu evinizin elektrik tesisatına bir baktırsana millet kafaya mı yedi senin pcni yakmak için uğraşsın, niye uğraşsın hem ayrıca 1990 da mı yaşıyoruz ki çernobil virüsü mü kaldı pc uzaktan yakılsın dışardan adam erişsse bile biosa mı girecek ki voltage arttırsında pcyi yaksın senin sorunun elektirik bir ups al regülatör ne biliyim bence abartıyorsun.Hacı vallahi canımdan bezdim.Uğraşılmıyor.Kendime yeni pc toplucam.Bunların hepsini kırıp çöpe atıcam.Bulan alanın başı ağrımasın.Hani çöpten toplayıp bit pazarında satıyorlarya o adamlara yazık olmasın.
madem atacaksın sağlam parçaları al onları birleştir onla kurduğun pcye ubuntu kur yanına windows kur yine gidip başka bir pc alacaksan yine al eski hurdayala nete güvenli girer her haltı yükler denersin diğer pc ile özel işlerini yaparsın benim sistemim güvenli olmasına rağmen özel ve önemli işler için tertemiz windowsu diğer işler için ubuntu ve crackli windows 8 i kullanıyorum.Hacı vallahi canımdan bezdim.Uğraşılmıyor.Kendime yeni pc toplucam.Bunların hepsini kırıp çöpe atıcam.Bulan alanın başı ağrımasın.Hani çöpten toplayıp bit pazarında satıyorlarya o adamlara yazık olmasın.
madem atacaksın sağlam parçaları al onları birleştir onla kurduğun pcye ubuntu kur yanına windows kur yine gidip başka bir pc alacaksan yine al eski hurdayala nete güvenli girer her haltı yükler denersin diğer pc ile özel işlerini yaparsın benim sistemim güvenli olmasına rağmen özel ve önemli işler için tertemiz windowsu diğer işler için ubuntu ve crackli windows 8 i kullanıyorum.Artık bu sistemlerle yürümüyor.Adamlar sistemleri yakıyorlar yetmiyor performansını yerlerde süründürüyorlar.Eskiden takıllamayan aletler şimdi internetten video izletmiyor öyle böyle değil.
Detroid kardeş sen pc ile ne iş yapıyorsun- yaptığın işten para kazanıyormusun? - müzik - film- grafic- yazılım ne yaparsın sen? P4 - XP
insana sorarlar neden windowsun ilk sürümünü kullanmıyorsun diye- eski donanımlar anakartan hdd ye ekran kartına kadar yeni sistemlerde problem yaratablir. 10 yıl önceki ekran kartı driverinı yeni sistemler için bulamazsın.
bir ara sanki bende de olmuştu ama yazılımsal olarak donanım falan yakmadılar.Windows 7 Ultimate vardı.Chipte hacker saldırılarını izleyin diye bir konu çıktı bastım açıldı sitenin adresini verdi girdim baktım biraz tam bilgisayarı kapanırken Bilgisayarınıza uzak bağlantı kuruldu gerçekten kapatmak istiyormusunuz dedi.Ben hemen anladım direk bilgisayardaki fişi çektim ve hemen format attım.yine Windows 7 ultimate yükledim . İçinde hiç bir program olmadığı halde yavaş çalışıyordu.O günden sonra format atana kadar bilgisayardan randıman alamadım.Format attım Windows Xp yükledim ve şu an bilgisayarım hızlı çalışıyor.
Bu bana cevap yazanlar 4 kez bilgisayarım yandı.Her türlü elektirik sorunu yüzenden kısa devre güç korumalı pirizler kullandim.Sonunda anladım.Eski bir pc niz varsa en güzeli kar gütmeyen linux, pardus gibi daha sonra orjinal xp.
Diger işletim sistemleri eski pc yi öldürüyor.Yeni çıkan işletim sistemleri ne komiktirki şuan xp den kötü bir savunma anlayişları var.10 yıldır xp neden bukadar çok kullaniliyor şimdi anladım.2014 de kadar xp ölmez.
Detroid kardeş sen pc ile ne iş yapıyorsun- yaptığın işten para kazanıyormusun? - müzik - film- grafic- yazılım ne yaparsın sen? P4 - XPSen nerde büyüdün.Ben sana eski sistemlerden bahsetmedim.Ama istiyen 2012 sistemine xp kurabilir.Windows 7 de 8 de gözümden düştüler.Yeni pc alinca el mahkum orjinal win 8 satın alicam.
insana sorarlar neden windowsun ilk sürümünü kullanmıyorsun diye- eski donanımlar anakartan hdd ye ekran kartına kadar yeni sistemlerde problem yaratablir. 10 yıl önceki ekran kartı driverinı yeni sistemler için bulamazsın.
En güzel oyunu konsolda oynamak.Ama oyunları pahalı.Sana kalsa eski pc yi çöpe atacaz.Adamlar benim gibi pclerde halen oyun çiziyor program yazıyor filim işliyorlar.Fakat render ve animasyon bu pc de zaman kaybi.Şunu unutma bugûne kadar pc ye cıkan hersey pc pazarıni ayakta tutmak hareketlendirmek için yapilmistır vistada gördünüz crysis de yine gördûnüz.Şimdi yene hareketlendirnme taktigi pc yakma.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 15 Aralık 2012 17:37
Su son bir aydir basima gelmeyen kalmadi.Pc 2 3 gundur acilmiyordu.Herseyi soktum taktim acilmadi 2 gun herseyi nadasa biraktim elekriksel herseyi kapattim balkona koydum.Tam atacaktim sonkez denedim acildi,Duvara yumruk aticaktim sinirden.2 gundur 100 test yaptim acilmadi islemciyi poweri herseyi degistim acilmadi bugun tam atacam acildi.Ilk acilista beyaz loading sayfasi cikti 30 saniye bekledim sonra reset atti dit dedi.Hemen ubuntu 12 kurdum.Artik linuxla yola devam.
Ubuntuda turkce neden standart halde yok billen varmi.
ubuntu kalın gelir ona LinuXMint 11 xfce kur... sorun yaşamazsın... DH'de süresiz uzaklaştırma yok 4 gün filan verirler...var.Adam süresiz banladı 2. hesabımı.
Ayrıca şimdi linux mint 14 nade mate desktop indirdim ubuntu bayıltıyor bilgisayarı.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 16 Aralık 2012 04:02
Eğer bilgisayarının sabote edildiğini düşünüyorsan win7 yüklü haldeyken tüm güncelleştirmeleri kapattığından emin olup İnternet'e bağlan sonra görev yöneticisini açıp ağ trafiğine bak eğer hala aktarma gözüküyosa sahte sistemin güvenlik açığıdır ve bilgisayarındaki tüm bilgileri internete paylaşabilir ya da bir güncelleştirmeyi kapatmayı unutmuş olabilirsin eğer aktarım yoksa sisteminde bir sorun var demektir
Eğer bilgisayarının sabote edildiğini düşünüyorsan win7 yüklü haldeyken tüm güncelleştirmeleri kapattığından emin olup İnternet'e bağlan sonra görev yöneticisini açıp ağ trafiğine bak eğer hala aktarma gözüküyosa sahte sistemin güvenlik açığıdır ve bilgisayarındaki tüm bilgileri internete paylaşabilir ya da bir güncelleştirmeyi kapatmayı unutmuş olabilirsin eğer aktarım yoksa sisteminde bir sorun var
HORT
- 1
- 2