arkadaşlar önce başımdan geçen güzel bir hikayeyi paylaşıyım
yaklaşık 2 sene önceydi burda ekran kartı almak için uğraşıyordum.sonunda forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile pcx-16 512mb gddr3 dx10 sapphire ati3650 almıştım.çoğu kişi alma dedi işimi fazlasıyla gördü ta ki gta 4 e kadar.kartı epey kullandım garantisi bitmesine yakın (2 ay kala) görüntü gitti yolladım hemen değişti ancak gelen kartta problemli çıkınca ve kartın üretimi olmayınca tüm paramı iade ettiler.zaten kartın parasının yarısından fazlasını puanla almıştım bedavaya.çok büyük bir şansmış ve firma 10 numaraymış hiç zorluk çıkarmadı.neyse uzun zamandır o.b. kullanıyorum çünkü parayı yedimev aldım borcum çok.pek de oyuna vaktim ve merakım da kalmadı.fakat baktım benim yine 65 lira puanım birikmiş ee ekran kartım da yok .gerçi fazla param da yok ama bundan dolayı şimdi şöyle ikinci el kartlara baktım.şu zamanda en minimum 128 bit 256mb ddr2 olmalı eski karttan sonra.kullandığım o.b. zaten 256 mb yanlışım yoksa.8500 -8600 gibi kartlar var.sizce bu kartlar 256 o.b. den bi fark ettirir mi?50 daha koy 100 daha ver demeyin gerçekten 100 liradan başka para veremem karta şu ara.maksat puana biraz daha ekleyip o.b. den farklı bişey yaratmak.sizce mümkün mü?
bu arada aklıma takılan bişey var mesela 4650 kart baktığımda hem sapphire hem his marka gördüm.bilmiyorum başka markalar da olabilir.peki serisi aynı olsa bile markadan markaya performans değişiklik gösterir mi?aynı mıdır?