Beyler saolun daha ewwelki sorunumda yardımcıl oldunuz yeni surucuyu yukleyınce mause sorunu geçti fakat busefer diğer bi oyunum nfsunderground oyunu acayyyıp bi sekilde yawassladı kısacası oyun oynanmıcak şekilde yawaşşladı directx 9.0 surumunu kackez yuklememe rağmen oyun hala coooooook yawaşş buda beni uyuz ediyo tabi biyardımcı olursanız sewinirim bi yardımmm
yine geforce2 mx400
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yeni sürücüler yeni özellikler getirir. eğer sistem konfigürasyonunu yazarsan sana daha da çok yardım edebilirim.bu özellikler sisteme fazladan yük getirir.ve bu yük nfs 7 gibi ağır oyunlarda kendini belli eder.öncelikle özelliklerden performans+kalite ayarlarını en iyi performansa göre ayarla.zaten ekran kartının 2 aylık daha ömrü var.yeni oyunlar pixel+vertex shaderlerle donatılmış olacak.ne yazıkki mx lerde pixel shader yok.örn:sprintel cell oyununu asla oynatmaz.umarım işe yarar.
pixellerı dogru soyluyorsun. artık senın kartın eskıdı dost NFSU yu zor calıstırır ve yavaslatmasıda dogal ne yaparsan yap yınede demodakı goruntuyu yakalıyamazsın bunun ıcınde yenı bır kart alman gerek kı alırsanda fx serısı alma ıllede fx dıyosan fx5950 al kı buda 1.5 mılyar kusur kımsede almaz dıye dusunuyorum.