Dun Konu Açmısdım Gorenler Hatırlar Askerlıkle Ilgılı Bugun Annemle Gıttık Ve Abımın Olum Kagıtlarını Fılan Çıkarmıslar Benım Kagıtlarla Beraber Islem Yapıp Albaya Imzalattılar Ve Bana Askerlıgın Bıttı Dedıler Gıtmıyomusun:) Nası Sevındım Anlatamam:) Bı Kagıt Verdıler Elıme Muafiyet Bilgileri Yazıyo Muafiyet Nedenı Kardeş Muafiyetı Tarihi 22.05.2012 Ve Kutuk Golcukde Oldugun Icın Ordan Senı Aralarlar Yada Gıdıp Kendın Alırsın Bır Muafıyet Kagıdı Daha Verıcekler Dedı Enteresan Olan Daha Once 2 Sefer Askerıyıye Arayıp Durumu Anlattım Olmaz Dedıler Hastalıktan Oldugu Icın Bugun Muafım
Yırttım Galıba
gözün aydın kardeşim hiç gidemedim diye takma kafana o çile çekilmez zaten şimdi askerlik değil işkence ettiriyor komutanların çoğu piskopat zaten hiç umurlarında olmuyorsun bile senin adına çok sevindim
İyi işte dostum gitmiyosun arkadaş doğru sölüyo komutanlar deli biraz gitmedim ama biliyorum kendi sorunlarını askere yansıtanlar var tabi genelleme yapamayız hayırlı olsun :).
Saolun Zaten Manısa kıragaca Dusmustumya Gıtseydım Kıme Sorduysan Hapı Yuttun Yandın Sen Dedı Iyı Oldu:)
Askere gıtmek gereklı aslında ama senı muaf tuttuklarına gore hayırlı olsun.Askerde ınsanın bır omurde anlatacagından daha cok hatırası oluyor zorlukları da cok ama gecmıse baktıgınızda gulecegıniz de cok seyler var ve yenı arkadaslarda edınıyorsunuz.Profesyonel orduya bıle gecsek en azından 1 ay acemılık aslında gereklı en azından olası bır savasta egtım almak zor.
Askere gıtmek gereklı aslında ama senı muaf tuttuklarına gore hayırlı olsun.Askerde ınsanın bır omurde anlatacagından daha cok hatırası oluyor zorlukları da cok ama gecmıse baktıgınızda gulecegıniz de cok seyler var ve yenı arkadaslarda edınıyorsunuz.Profesyonel orduya bıle gecsek en azından 1 ay acemılık aslında gereklı en azından olası bır savasta egtım almak zor.45 Gun Egıtımle Adamı Dağa Suruyosun Sence Mantıklımı Bu Bugun Bordo Berelıler Icın Dunyanın En Iyı Askerlerı Dıyolar Yap Gonullu Askerlık Profesyonel Ordaya Geç Egıt Sur Dags Evınden Çıkan Adamı Daga Yollarsan Bole Hergun 10 15 Sehıt Olur Ama Nerde Bızım Ulkenın Basındakılerde O Kafa