yöNETİCİ GEREĞİNİ YAPMALI

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
cesursavcı
03-10-2011, 01:23   |  #1  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,052 mesaj

BURASI BİR BİLGİ VE ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLUNAN BİR FORUM SİTESİDİR.
İŞLER ARTIK HAKARET BOYUTUNA TAŞMAKTADIR.
KARDEŞİM SANANE BEN İSTEDİĞİM VİRÜS PROGRAMINI KURAR KALDIRIRM.SİZ BURADA BANA YOL GÖSTERİN ABİ ŞUNU YAP ŞUNU YAPMA,YOK NEYMİŞ SİZOFRENİMİSSİN,PC HAKKINDA BİŞEY BİLMEZMİŞİM ARKADAŞ BİLİŞİMCİLERİ YOLLAYIMDA PCLERİNİZDE Bİ BAKALIM NELER ÇIKACAK.
KONULARI SAPTIRMAYIN YÖNETİCİNİN GEREĞİNİ YAPMASINI YOKSA DAHA GEREĞİNİ BEN YAPARIM..

CHİP FORUM KURALLARI;
1/•Başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadeler. Fikirlerinizi serbestçe tartışın, ancak anlaşmazlığınızı mesaj göndericisine veya herhangi bir kişi ya da gruba yönelik bir saldırıya dönüştürmeyin.

2/•Birbirinize isim/sıfat takmak, rahatsız etmek veya tehdit etmek.

3/•Küfür, müstehcenlik, kaba ve cinsel imalar içeren mesajlar. Zaman zaman kazayla sarf edilen müstehcen sözcükler için bir filtremiz olsa da, bunu kötüye kullanmayın.

4/•CHIP Online üyesi olsun veya olmasın, tüzel veya özel kişilik haklarına tecavüz eden mesajlar

5/Uyarı: Uyarılar nispeten daha az ciddi durumlar karşısında verilir. Bu kurallara uymamaktan ötürü üç adet uyarı alan kullanıcıların hesapları yasaklanır.

Geçici uzaklaştırma: Belirlenen süre boyunca kullanıcının CHIP sitesinde kullanıcı etkileşimli servislere erişimi engellenir. Bir uzaklaştırma cezasının ardından uyarı alırsanız hesabınız kapatılır.

Yasaklama: Kullanıcının forumlara mesaj gönderme hakkının elinden alınmasıdır. CHIP Online Forumu hesabınız kapatılır

Yasal yollara başvurma: Bir tehdit söz konusuysa kanunî makamlara şikâyette bulunmak gibi.

cesursavcı
03-10-2011, 01:26   |  #2  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

BENCE BİR UYARI VERİLMESİ LAZIM ARTIK,KİMSEYE NE BİR HAKARET ,NEDEN BİR TEHTİT DAVASI AÇARIM BEN

SADECE FORUM KURALLARINA UYULMASINDAN VE YETKİLİ MAKAMLAR İLE KARŞI KARŞIYA KALINMAMASINDAN YANA TAVRIM.

YEMİN OLSUN KİMSEYİ VERMEM AMA UNUTMAYALIM BİR HUKUK DEVELETİNDE YAŞIYORUM HERKES BENİM GİBİ İNSAF SAHİBİ OLMAZ.ONU ANLATMAK İSTİYORUM.

Son Düzenleme: cesursavcı ~ 03 Ekim 2011 01:31
Kapalı Hesap (200174)
03-10-2011, 07:07   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

arkadaşım bi konuyu açıyorsan olumlu,olumsuz her türlü görüşe saygılı olacaksın zaten konuyu açarkende bunları kabullenmiş oluyorsun adam bana açtığım konuda kfr etti sesimi çıkartmadım neden onun adamlığı o kadar....
ama senin konuda kfr hakaret yok ne var yani şizofreni demişsede arkadaş...
bunları kafaya takarsak yürümez bu işler dostum belki şakasına söyledi senin alınacağnı kestiremedi olamazmı.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (204519) ~ 03 Ekim 2011 07:08
cesursavcı
03-10-2011, 09:41   |  #4  
cesursavcı avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

birtakım forum kuralları konmuş bunları kim uyguluyor allah aşkına,
şimdi yarın ben kalsam mahkemeye versem .hakim dicek ki site yöneticisi be kardeşim kurallar koymussun neden adamın cezasını vermiyon.sonra hakim dicek ki ;
5237sayılı tck;
Ceza Kanununun amacı

MADDE 1. - (1) Ceza Kanununun amacı; kişi hak ve özgürlüklerini, kamu düzen ve güvenliğini, hukuk devletini, kamu sağlığını ve çevreyi, toplum barışını korumak, suç işlenmesini önlemektir. Kanunda, bu amacın gerçekleştirilmesi için ceza sorumluluğunun temel esasları ile suçlar, ceza ve güvenlik tedbirlerinin türleri düzenlenmiştir.

dabbe1
03-10-2011, 10:32   |  #5  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,665 mesaj

şikayetçi olduğun kişinin mesajındaki ! tıkla şikayetini yaz ilgili düğmeye tıkla...

turbocat
03-10-2011, 11:13   |  #6  
Yıllanmış Üye
269 mesaj

dabbe1  arkadaşımızın dediğini yapınız ; eğer forum yöneticileri    forum kurallarına aykırılık tespit ederse  o kişiyi uyaracak ;  yada o kişinin mesajlarını silecek  yada banlanmaya kadar gidilebilecektir...

yada isterseniz mesaji değil konunun tamamını sildirme hakkına sahipsiniz ; şikayet üzerine  haklı bulunursanız     tabiki....
ben öyle yapıyorum ;  baktım kişisel saldırı  var   ;  konunun tamamını  şikayet ederek ; şikayetimde  forum kurallarına aykırılık olduğunu göstererek   konunun tamamını sildiriyorum....

eğer haklı bulunursanız  sizde aynını talep  edebilir  ; konunun tamamını sildirebilirsiniz... zaten talep ettiğinizde yönetici sizin email adresinize bir maille  durumu  size bildirecektir... konu silinmiştir   vs vs vs tarzında bir email alacaksınız....

ben bugüne kadar chip online forumda banlanana  rastlamadım ;  varsa ben bilmiyorum;
banlanan kişiler diye chip online forumda  bir yer görmedim ;  varsa yerini  gösterirseniz sevinirim ;
merak ettimde vatandaş hangi sebeple banlanmış diye..........

bu arada sayın Dabbe1  münafıkları  ne zaman damgalayacaksınız ? Kahkaha; damgalama görevinden kaytarıyormuşsunuz.. öteki dünyadan şikayet var...Kahkaha  biraz muzip biriyim....

Son Düzenleme: turbocat ~ 03 Ekim 2011 11:22
Kapalı Hesap (101323)
03-10-2011, 12:42   |  #7  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

M.G.G  nickli kullanıcıyıda tehdit etmiştiniz onun  yaptığıyda eleştiriydi  birkaç konu daha gördüm  
bir arkadaş size "sen ne anlarsın  ancak günde 5 tane  av kurarsın" demişti
buda bir eleştiriydi onuda tehdit ettiniz ne diyorum 3 günlük dünya kimseyi kırmaya değmez  kimseyi üzmeye değmez

Kapalı Hesap (101323)
03-10-2011, 12:48   |  #8  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

cyber warrior  orda kanunlara dayanarak üyeleri tehdit etmek yasak  bu forumada öyle bir kural eklemek  gerek cyber warriorda  bu konuyu açsaydınız çoktan ban yemiştiniz  ve   ban  mesajınıza  yöneticiler kimbilir ne hakaretler  yazardı  genelde banladıkları kişilere  mesajına  hakatet yazıyorlar
burda ancak bizim  gibi acizlere gücünüz  yeter cyber warrior a hiçbirşey yapamassınız