BURASI BİR BİLGİ VE ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLUNAN BİR FORUM SİTESİDİR.
İŞLER ARTIK HAKARET BOYUTUNA TAŞMAKTADIR.
KARDEŞİM SANANE BEN İSTEDİĞİM VİRÜS PROGRAMINI KURAR KALDIRIRM.SİZ BURADA BANA YOL GÖSTERİN ABİ ŞUNU YAP ŞUNU YAPMA,YOK NEYMİŞ SİZOFRENİMİSSİN,PC HAKKINDA BİŞEY BİLMEZMİŞİM ARKADAŞ BİLİŞİMCİLERİ YOLLAYIMDA PCLERİNİZDE Bİ BAKALIM NELER ÇIKACAK.
KONULARI SAPTIRMAYIN YÖNETİCİNİN GEREĞİNİ YAPMASINI YOKSA DAHA GEREĞİNİ BEN YAPARIM..
CHİP FORUM KURALLARI;
1/•Başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadeler. Fikirlerinizi serbestçe tartışın, ancak anlaşmazlığınızı mesaj göndericisine veya herhangi bir kişi ya da gruba yönelik bir saldırıya dönüştürmeyin.
2/•Birbirinize isim/sıfat takmak, rahatsız etmek veya tehdit etmek.
3/•Küfür, müstehcenlik, kaba ve cinsel imalar içeren mesajlar. Zaman zaman kazayla sarf edilen müstehcen sözcükler için bir filtremiz olsa da, bunu kötüye kullanmayın.
4/•CHIP Online üyesi olsun veya olmasın, tüzel veya özel kişilik haklarına tecavüz eden mesajlar
5/Uyarı: Uyarılar nispeten daha az ciddi durumlar karşısında verilir. Bu kurallara uymamaktan ötürü üç adet uyarı alan kullanıcıların hesapları yasaklanır.
Geçici uzaklaştırma: Belirlenen süre boyunca kullanıcının CHIP sitesinde kullanıcı etkileşimli servislere erişimi engellenir. Bir uzaklaştırma cezasının ardından uyarı alırsanız hesabınız kapatılır.
Yasaklama: Kullanıcının forumlara mesaj gönderme hakkının elinden alınmasıdır. CHIP Online Forumu hesabınız kapatılır
Yasal yollara başvurma: Bir tehdit söz konusuysa kanunî makamlara şikâyette bulunmak gibi.