yÖnetici kullanımı

Banned
11-04-2009, 22:57   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
556 mesaj

32 bit vista kullanmaktayım ve pcde kullanıcı hedapları kısmında administör olmama rağmen programlar bendem yönetici olarak açmam gerektiğini söylüyor

pcde yönetici olmama rağmen neden benden yönetici istiyor

ayrıca pcde benden başka yani misafir kullanıcı yok misafir kullanıcı kapalı

yokmu bilgisi olan

Son Düzenleme: Banned ~ 11 Nisan 2009 23:17
Banned
11-04-2009, 23:40   |  #2  
OP Banlandı
556 mesaj

yok mu bilen

samsamsa
11-04-2009, 23:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
677 mesaj

denetim masasından > kullanıcı hesaplarına aile felan filan > kullanıcı hesapları > Kullanıcı Hesabı denetimi aç veya kapa > ordaki işaretli yeri kaldır pcyi resetle sorunun kalkacaktır..

Banned
11-04-2009, 23:53   |  #4  
OP Banlandı
556 mesaj
samet713
denetim masasından > kullanıcı hesaplarına aile felan filan > kullanıcı hesapları > Kullanıcı Hesabı denetimi aç veya kapa > ordaki işaretli yeri kaldır pcyi resetle sorunun kalkacaktır..
saol birader ama aile koruması zaten etkin değildi ama dediklerini yaptım değişen bişeyyok

geçenlerde benzer bir konu açılmıştı orda bir üye komut sistemi üzerinden bir uygulamayla bu işi çözmüştü ama o konuyu bulamadım

loganwolverine
12-04-2009, 00:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
944 mesaj
khramn
Vista çıktığında u kullanıcı hesap denetimi (UAC) epeyce bir tartışşmaya sebeb olmuştu, hoş hâlâda olmakta. Bazı zararlı yazılımlar sizin ruhunuz duymadan sanki siz çalıştırmışsınız gibi otomatikman çalışarak işlevleriniyerine getirmekte. Microsoft zararlıların otomatikman çalışmasınızn önüne geçmek, ayrıca yanlış bir işlem yapmadan önce son kez geriye dönme şansı olması için vista ile beraber bu uac yazılımını geliştirdi. İSterseniz denetim masası kullanıcı hesaplarından kapatabilirsiniz lakin kapatmanızı önermem.
cevabı güzel açıklamış arkadaş

samsamsa
12-04-2009, 00:20   |  #6  
Yıllanmış Üye
677 mesaj

dediği gibi ama virüs programına güvenen pcmde virüs olmaz diyen açabilir..benim gibi :)) kis07 kullanıyorum en güncel lisanslı sorun olmaz diye düşünüyorum .
birde senin dediğini ben yanlışmı anladım ! bir program acmak istediğinde senden izinmi istiyor ?

Banned
12-04-2009, 00:34   |  #7  
OP Banlandı
556 mesaj
samet713
dediği gibi ama virüs programına güvenen pcmde virüs olmaz diyen açabilir..benim gibi :)) kis07 kullanıyorum en güncel lisanslı sorun olmaz diye düşünüyorum .
birde senin dediğini ben yanlışmı anladım ! bir program acmak istediğinde senden izinmi istiyor ?
evet herhangi bir programı açmmak istediğimde izin isityor ama bu durum şundam sonra başladı pcde esetin genetic truva olarak gördüğü ama benim truva olmadığını bildiğim bir program var bunu kurduğumdan bu yana bu izin hadisesi başladı ayrıca pcde benden başka kullanıcı yok

samsamsa
12-04-2009, 11:49   |  #8  
Yıllanmış Üye
677 mesaj

bu arada sp1 yüklümü ? yüklü deyilse yükle .