Yönlendirme Çalışmıyor

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
masolak
30-04-2004, 17:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Selam;
İnternet Explorer'da arama yaptığım Sitelerde (Örneğin: Google'da) Arama yapılan siteyi yeni pencere açmak istediğimde yeni bir internet expoler sayfası açıyor fakat o siteyi açmıyor. aynı şekilde Sitelerde bulunan linklere tıkladığımda yeni internet explorer programı açmasına rağmen sayfayı açmayıp kum saati dönüp duruyor. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

hasanyasin
30-04-2004, 22:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,100 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Link üzerine sağ tıkayıp Yeni pencerede aç (Open in new window) diyorsunuz veya shift tuşuyla birlikte linke tıklıyosunuz; ama yeni açılan pencerede istediğiniz link açılmıyor. Bu tıkladığınız linkin standart bir çapa (anchor) olmamasından kaynaklanabilir. Bununla birlikte, Google'da böyle bir sorun yaşamamanız gerekiyor... Yaşıyor musunuz gerçekten de? [Biraz tuhaf oldu sorum; ama cidden merak ettim.] Eğer öyleyse, bu sisteme bulaşan ve ie'nin düzgün çalışmasını engelleyen bir şeylerden kaynaklanıyor olabilir. Adaware ve benzeri bazı yazılımlarla sisteminizi tarayın. Sonra eğer bir şey bulunamadıysa, internetten yüklenmiş ActiveX nesnelerini temizleyin. [Bu nesneleri görebilmek için, Internet Seçenekleri penceresini açın ve Genel sayfasında, geçici internet dosyaları başlığı altındaki ayarlara girip, oradan nesneleri göster butonunu kullanın.]

masolak
01-05-2004, 00:37   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Son cümlenize kadar zaten ben herşeyi denemiştim. Yani Ad-Aware ile Bilgisayarımı Scan yaptım ama sorunu aşamadım. Yine Parantez içinde belirttiğiniz Activex nesnelerini sildim. Ama yinede sorun çözülmedi. Acaba ne olabilir. İnternet Exploreri nasıl kaldırıp en baştan tekrar kurabilirm?. sanırım tek çözüm o kaldı diye düşünüyorum. Başka önerilernizi varsa ve yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.