Kendi profilime girince yorumlarım görünmüyor.Başkasınınkine girince yorumları ve ne kadar beğenilmiş, beğenilmemiş yüzde olarak görünüyor.Rica etsem biri bana benim profilimnden benim yorumlarımın yüzdesini söyleyebilirimi?Ölesine merak ettim işte.:D Öğrendikten sonra silcem bu konuyu.Ama doğru söyleyin şaka yapmayın.
Yorumlarım nekadar beğenilmiş?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
ağam nitcen sen nekadar beğenildiğini..?
benden sana%200..
senin canın sağolsun daaa..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
260 mesaj
açtığımız konulara mesaj gelmişmi gelmemiş mi bunu nasıl anlayacağız? profilden bunu göremiyorum.bu arada forumda flash reklamlar acayip kastığı için javascripti kullanamıyorum bu duruma bir çare bulsanız iyi olur
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
setareaçtığımız konulara mesaj gelmişmi gelmemiş mi bunu nasıl anlayacağız? profilden bunu göremiyorum.bu arada forumda flash reklamlar acayip kastığı için javascripti kullanamıyorum bu duruma bir çare bulsanız iyiKonuyu hangi bölümde açtıysanız oradan takip etceksiniz.Forum ana sayfasında yukarıdan aşağıya bölümler var,oradan açtığınız konuyu bulursunuz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
İyi de zaten 1 tane yorum yapmışsın onu da kimse oylamadığı için yüzdeler görünmüyor ama ben yine de senin yaptığın o yoruma oy verdim şimdi görünüyor ;)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
O yorumu daha bugun yaptım SELÇUK bey'in söylediklerinden sonra anladım forum dışındaki yorumlar geçerliymiş.Sanada teşekkür ederim .