Arkadaşlar şu ekran kartı bana cazip geldi bi bakın ve yorum yapın lütfen.Sizce nasıl?
512 mb ASUSTEK EAX1600PRO (128 bit) Avivo 16x
Yorumlarınız Lütfen
İdare ederi gec hocam mükemmel bir kart ben kullanıorm her türlü oyunu oynarsın icinden deri cd cantasında cıkıor :)
Ben bu kart yerine x1600xt derim.Arkdaşa aldım denedim.COk ii performansı var.
eyup_205İdare ederi gec hocam mükemmel bir kart ben kullanıorm her türlü oyunu oynarsın icinden deri cd cantasında cıkıor :)gözünü sevdiğim yapma ya.ben aldım pişmanım.Aşırı gürültülü olduğunu siz de biliyorsunuz,performansı ise eh işte denilecek cinsten fakat 135$+kdvlik fiyatına göre çok güzel.Benim görüsüm almışken 1600xt almak özellikle de asus eax1600xt pasif soğutmalı fiyatı 210$+kdv civarında.saphire 1600xt 170$+kdv civarında...
x1600xt ufuks hocamın dedigi gibi hem fiyat /performas olarakta cok iyi gel sunu iyi dusunhe bide oyunların hepsini acan ama grafıkler ehhhh diyecek birysen o zaman iş baska bu da her oyunu acar ama daha iyi memnuniyet vererek
ya arkadaşlar bu kartı bana bi bilgisayarcı dostum tavsiye etti.kesinlikle bu kartı almalısın dedi.bende bunu aldım artık çok geç :) evet bu arada içinde CD çantasıda var :)
mökkem Ekran kartı hayırlı olsun :P
E ne diyelim şu saatten sonra hayırlı olsun.Herkesin gereksinimleri farklı...
boykinsya arkadaşlar bu kartı bana bi bilgisayarcı dostum tavsiye etti.kesinlikle bu kartı almalısın dedi.bende bunu aldım artık çok geç :) evet bu arada içinde CD çantasıda var :)Arkadaşın klasik bilgisayarcı mantıgındaysa o zaman kötü..Ekran kartını ram hızına göre değerlendirmek yanlış 256 mb 512 mb gibi.Kartı almışsın bundan sonra diyecek bişey yok.Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun kardes.Bak memnun kalıcaksın.
oyun falan oynadın mı, test yaptın mı? nasıl, memnun musun?
şimdi oynadım gerçekten harika..!
boykinsşimdi oynadım gerçekten harika..!Herhalde bir ben sevmiyorum bu ekrankartını[V]
walla şu an tam performans alıyorum makinemden iyi bi kasa ile soğutma sisteminide hallettim.Gayet iyi ilerde bi sorun çıkmaz inşallah.