Tekrar merhaba,
Proje ile ilgili google üzerinde arama yaparken Chip sitesine yazdığımı da gördüm. Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler. Aradan yıllar geçti ve biz projeyi fazlasıyla geliştirdik :)
Öncelikle dünya haberlerini de koymaya başladık. Çok ciddi hatalı kelime ayıklama sistemi yaptık. Yeni Türk haber siteleri ekledik. Kelime seçme ve listeleme algoritmasını değiştirdik. Ara yüz kodlamasını yeniden yaptık. Android işletim sistemleri için uygulama yayınladık ve yayına girdi. Şimdi IOS tarafı için yayınlama yapacağız.
Günden güne daha iyi olacak. Tekrar teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir girişimim oldu fakat ne kadar çok ağızdan yorum alırsam o kadar iyi hale getirebileceğim. Ben yeni versiyonlarda neler ekleneceğine dair bir plan yaptım. Sizde şöyle olsa daha iyi olurdu gibi yorumlar yaparsanız çok sevinirim. Startup olarak bu proje ile çıkmayı planlıyorum.
www.kelimedenhabere.com
Sistem bütün haber sitelerini gezip haberleri alıyor ve kelimelere ayırıyor. Daha sonra aynı kelime sayıyor ve en çok yazılan haberi en başta çıkararak ziyaretçiye sunuyor. Kelimeye tıklandığında haber başlıkları ve yazıldığı siteler görünüyor. İstenirse haber detayı da okunuyor.