cem beni tanimiyormus gibi yazma, saka olarak kabul ediyorum... ne cikarim olacak ki yalakalikla?
Yorumum neden onaylanmadı?
- 1
- 2
Egemen yalaka biri değil...Hem insanların beyendiği yada önemsediği insanlar olamazmı?İster selçuk olsun ister bir başkası çok mu önemli sizinde favorileriniz yokmu hiç..O görüş belirtmiş saygı duymak lazım değilmi?
egemengigacem beni tanimiyormus gibi yazma, saka olarak kabul ediyorum... ne cikarim olacak ki yalakalikla?Başka türlü düşüneceğini aklımdan bile geçirmemiştim.. Tamamen samimiyetimize güvenerek yani..
Sen de böyle yapıyosan demek forumdan kimseye takılınmaz, şaka yollu yazı yazılmaz demektir..
ayrıca smiley'e dikkat..
betulmk da avukat mı kesilmiş nedir, ona ne yaptım anlamadım..
samimiyetimizi bilmeyenler var sonucta.
betulmk yeni avukat ve gorevini en iyi sekilde yapiyor, basarilar dilerim.
Cem, sen olsan baska bir konuda beni savunmaz misin? yada savunmadin mi?
bu arada konu 362 kez okunmus bile beni izlemeye devam edin...
Sürekli konu dışına takılan 1i kimi, ne kadar biliyor ki burda birini savuncak ben onu anlamadım sadece..
Yoksa kim,kim hakkında ne yazar benim umurumda olmaz sonuçta..
Neyse 1 laf ettim etmez olaydım.. Bu kadar ciddi biri değilim ben, her yazdığımı ciddiye almayın!!
Dengesizim yani, ikizler burcuyum; öcüyüm bulaşmayın..
CU_GS7 arkadaş canını sıkmana gerek yoktu bu konuda evet formun yeni avukatayım ben seni savunmam gerektiğindede seni savunurum ne o kkırılmışa benziyon kırılmaya yada darılmaya gerek yok sizler küçük bir sorun karşısında kırmayın birbirinizi.merak etme gerekirse seninde avukatlığını yaparım:)
Sürekli konu dışına takılan 1i kimi, ne kadar biliyor ki burda birini savuncak ben onu anlamadım sadece..CU_GS7 buna çok kırıldım haberin olsun insanları tanımadan yargılama istersen...
Ben konuyu kapattım..
Kırılan kim varsa..
Özür dilerim, kusura bakma, afedersin, pardon..
Bu aralar söylediklerimden alınan çok nedense, demek sorunlu olan benim.. İnsanlarla çabuk samimi oluyorum ya da tam tanıyamıyorum.. 4 yıllık arkadaşım bile (forumdan değil) 1 esprime kırılıyorsa problem bendedir..
tamam bitti mutlu son, yoksa konu magazine dondu...
egemengigatamam bitti mutlu son, yoksa konu magazine dondu...Yok zaten bitmişti ama arkadaş özel mesaj atınca dedim foruma da son 1 şey yazmak gerekiyor demek ki..
betulmk:)Bitti diyoruz..
Hâlâ mesaj yollayarak konuyu aktif hale taşıyorsun..
Mesajın da bi şey olsa hadi anladım diyecem yine.. Ama pff..":)"
Sonra laf söyleyince...................
Hadi bir kavga edin :D
Neyse yorumlar arasında bir diğer onaylanmama sebebi ise, az önce onaylamadıklarım gibi halen dergi ile web sayfasının arasındaki ayrımı kuramayan yorumlardır.
Örneğin: Galerinin tamamına bakıp son resimde "Abonesi olduğum chip dergisinin websayfasında öyle seksi şeyler yakışmıyor" gibi.
Keza organik olarak isim bağı bulunsa da, CHIP Online ile CHIP tamamen ayrı yayınlardır. Kadrosu farklıdır, bütçesi farklıdır, geliri farklıdır ve en önemlisi yayın politikası ve üslubu farklıdır. CHIP Online, CHIP Dergisinin internet sitesi değildir (bakınız https://www.chip.com.tr/iletisim.asp ) . Tabii ki her 2 yayında da katkıda bulunan ortak kişiler olabilir, veya zaman zaman makale konularını değiş tokuş ediyor olabiliriz. Aynı çatı altındayız çünkü.
Yani burada daha açıkça Egemen'in durumuna dönersek: CHIP Dergisi'nde bizden farklı bir şey yazılmış olabilir, zaman zaman zıt da düşebiliriz. Ama bu demek değildir ki, 2x2 = 4'ken CHIP 4 yazar biz 5 yazarız :)
- 1
- 2