Arkadaş Lar Kulandığım İşletim sistemi win7 youtube açılmıyor Sorun Neden olabilir ?
You tube AçılmIyor Acil Yardım..!
Host Dosyasında Bazı Değişikler Yapman Gerek Host Dosyasını Not Defteri İle Aç (C:\Windows\System32\Drivers\etc) Eğer Vista veya Windows 7 Kullanıyorsan Sağ Tıkla Özellikler Güvenlik de Kullanıcı Adını Seç Düzenle de ve Bütün kutucukları işaretle sonra tamam de not Defteriyle Aç İçindeki Herşeyi Sil ve Aynen Şunları Kopyala ve Yapıştır ;
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
Herşeyi Silip Bunları Yapıştırdıktan Sonra Kaydet Kapat Ağ Bağlantılarına Gel Yerel Ağ Sağ Tıkla Özellikler de internet Protokolü tpc/IPv) gibi bişiler yazar ona tıkla 1 kere seçili dursun sonra orada özellikler var ona tıkla aşağıdaki DNS sunucusunu kullan diye bişi var onu seçili Hale Getir Ve Şunları Yaz
208 . 67 . 222 . 222
208 . 67 .220 . 220
aynen böyle olmlası lazım biçok kişiye yaptım sorunsuz giriyo youtube'a Bendede Aynı Yöntem Var ;)
Host Dosyasında Bazı Değişikler Yapman Gerek Host Dosyasını Not Defteri İle Aç (C:\Windows\System32\Drivers\etc) Eğer Vista veya Windows 7 Kullanıyorsan Sağ Tıkla Özellikler Güvenlik de Kullanıcı Adını Seç Düzenle de ve Bütün kutucukları işaretle sonra tamam de not Defteriyle Aç İçindeki Herşeyi Sil ve Aynen Şunları Kopyala ve Yapıştır ;Sadece DNS adresleri değiştirincede giriyor hosts değiştirmeye lüzum yok.# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host127.0.0.1 localhost
Herşeyi Silip Bunları Yapıştırdıktan Sonra Kaydet Kapat Ağ Bağlantılarına Gel Yerel Ağ Sağ Tıkla Özellikler de internet Protokolü tpc/IPv) gibi bişiler yazar ona tıkla 1 kere seçili dursun sonra orada özellikler var ona tıkla aşağıdaki DNS sunucusunu kullan diye bişi var onu seçili Hale Getir Ve Şunları Yaz
208 . 67 . 222 . 222
208 . 67 .220 . 220
aynen böyle olmlası lazım biçok kişiye yaptım sorunsuz giriyo youtube'a Bendede Aynı Yöntem Var ;)
https://www.chip.com.tr/forum/dns ... v1.0.6_t162504.html
tek butona tikla tüm ysaklar kalksin