your computer is infected!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
frozen-hell
22-07-2005, 20:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

başlıkta yazdığım isimde, bi program mıdır? virüs müdür? artık herne ise yüklenmiş ve saatin gösterildiği yerde (adını bilmiyorum oranın, sağ taraftaki simgelerin orda) duruyor sürekli. üzerine tıklayınca  psguard.com diye bi site açılıyor. onu nereden kaldıracam? uğraşıyorum olmuyor. sürekli olduğu yerden "infected" diyip duruyor ve programlarını indirmemi istiyor..

ad aware ile baktım, işe yaramadı. kasperki mi nedir yazmışınız onu kuramadım zaten lisans key istiyor bu çip cd sindeki. sp2 packini kuramıyorum orjinal key mi ne istiyor. elim kolum bağlı sizden gelecek önerileri bekliyorum.

eyup_0044
25-07-2005, 20:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
277 mesaj

kasperskyı direk internet sitesinden indirip kur...
spybot search and destroy ve microsoft anti spyware i indir... ""virus is infected""ı duydum ama "your computer is infected ı duymamıştım daha neler duyacağız bakalım

UUguRR
02-08-2005, 19:01   |  #3  
Yeni Üye
27 mesaj

sevgili frozen-hell anlattığından tam olarak bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla sana yardımcı olmak istiyorum; masaüstüne sağ tıkla --> özellikler de --> yukarıdaki masaüstü sekmesini seç --> aşağıdan masaüstünü özelleştir tuşuna bas --> masaüstü öğeleri penceri karsına gelir bu sefer de yukarıdan web sekmesini seç oradan silebildiklerini ( ki muhtemelen orada olmalı masaüstündeki link) sil benden bu kadar kolay gelsin

teyology
08-08-2005, 12:30   |  #4  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

your computer is infected "bilgisayarınız enfekte olmuş,,,, bilgiyaranıza virus bulaşmış anlamına geliyor. ancak bu simgennin sürekli öyle bildiriyor olması gercekten enfekte oldugu anlamına gelmeyebilir. yine de taramakta fayda var.

ad aware ile taradıgını ve bir sey bulamadıgını yazıyorsun.
bir de spybot ile dene. onda da bişi bulmazsa uyarı yanlıs demektir. o uyarıyı yapan programı kaldırmak sorununu çözer. process explorer ile o anda calısan programları görebilir veya easy cleaner ile sistem baslangıcında otomatik olarak baslayan programları görebilirsin. bu programı (easy cleaner> başlangıc) listeden sildiginden yeniden balarken o program baslamayacaktır. daha soonra windows'un arama motorundan ilgili progrtamın ismini aratarak manual olarak silebilirsin. (eger program ekle kaldırda yer almıyorsa)

bir daha o uyarıyla basın agrımaz.

iekemen
15-03-2006, 20:16   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj
UUguRR
sevgili frozen-hell anlattığından tam olarak bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla sana yardımcı olmak istiyorum; masaüstüne sağ tıkla --> özellikler de --> yukarıdaki masaüstü sekmesini seç --> aşağıdan masaüstünü özelleştir tuşuna bas --> masaüstü öğeleri penceri karsına gelir bu sefer de yukarıdan web sekmesini seç oradan silebildiklerini ( ki muhtemelen orada olmalı masaüstündeki link) sil benden bu kadar kolay
Banned
15-03-2006, 20:37   |  #6  
Banlandı
191 mesaj

bu microsoftun bir eklentisi sadece xplerde son yamalar ve sp2 yüklenince aktif oluyor.sizin pcnizde virüs yada spyware algılandı yazıyordur genelde.panda2006 platinium çözüm alternatifi umarım işini görür.kasperskydanda binkat iyidir engelleme ve virü temizlemede dikkat edin silme değil temizleme diyorum deleted kelimesi geçmiycek tarama sonucu raporlarında.