Hangisini tercih etmeliyim?
Your Uninstaller mi, Revo Uninstaller mi?
ikiside görevini çok iyi yapıyor abi kardeş gibiler benim tercihim abiden yana your uninstaller
ben ikisinide kullanıyorum sorun çıkarmıyorlar
revo uninstaller kullan çünkü revo uninstaller ücretsiz your uninstaller ücretli
revonun kend sitesinde portable versiyonuda var.kurmaya gerek kalmıyo.
trinityben ikisinide kullanıyorum sorun çıkarmıben de öyle,en doğrusu da bu.Çünkü Your Uninstaller Pro. nun aynı zamanda 1-click Disk Cleaner (artık,çöp,dosya,klasör,..)pratik temizlik özelliği(üstden 3.buton)de var.Your Uninstaller Pro. nun ayrıca başlangıçda(startup)yer alan programları listeleme(en üstde 2.buton)ve şayet istenmiyorsa da silme özelliği de var.Öteki zaten free.,kurulu mevcut prog.listeleme özelliklerinde farklılık var.Fazla mal göz çıkarmaz diyelim.Yani soruya doğru cevap:her ikisini de.
Şu hususuda yeri gelmiş iken ekleyelim,hangisi tercih edilirse edilsin bir aracı veya programı sistemden tamamen kaldırmada %100 yeterli olamamaktadır(maalesef).
Bilginiz,yeteneğiniz,tecrübeniz doğrultusunda buna manuel olarak da mudahalede bulunmanız gerekmektedir..Son Düzenleme: viking20 ~ 22 Mart 2009 07:52
bana gore your uninstaller.ayrica kalan kirintilari da gormek istersen(temizliyememisse) everything programi ile ellen kaldirabilirsin
Bunlara ilaveten Iobit Uninstaller 2 de var. Ücretsiz, kurmadan Masa Üstü çalışıyor. Tavsiye ederim.
2009 da öyle demişim ama,şimdi sadece revo diyorum.Your un sonradan geride çok artık,çöp,kalıntı bıraktığı (yapılan testlerde)ve hatta güvenlik açığı bile olduğu söylendi.Your un popülaritesi kalmadı diyebiliriz.Revo kullanıyorum.veve arkadaşımızın dediğide çok doğru ,o program benim demirbaşımdır.Her türlü temizlik ve prog.kaldırma sonrası onun ile artık,kalıntı,çöp kontrolü yaparım,geride bir şey kalmış mı diye.Genel bilgisayar temizliği için ise Temp File Cleaner ı tavsiye ederim.