YouTube 3 boyutlu video denemelerine başladı!

CHIP Online
22-07-2009, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

YouTube videolarını 3 boyutlu izlemek ister miydiniz? Cevabınız evetse bu test sayfasına göz atın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/yout ... -basladi_14116.html

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

YouTube'da bundan kısa bir süre sonra artık komik hayvan videoları seyretmekle kalmayacaksanız, size doğru koşan ve neredeyse üzerinize düşen komik hayvan videolarını da izleyebileceksiniz. Çünkü YouTube boyut atlamaya hazırlanıyor!

YouTube'un üç boyutlu video projesi, Google'ın yenilikler üretmek için düzenlediği bir uygulamanın eseri. Bildiğinzi gibi tüm Google çalışanları mesai saatlerinin %20'sini yeni fikirler üretmek için harcıyorlar. İşte bu şekilde ortaya çıkan üç boyutlu YouTube projesi şu anda halen test aşamasında. Eğer YouTube ülkemizden erişilebilir olsaydı (!) şu adresten sitedeki üç boyutlu test videosunu kendiniz de izleyebilirdiniz.

Fakat bu üç boyutlu videoların YouTube'da yaygınlaşması için biraz daha vakit geçmesi gerekecek. Google henüz testlerini sürdürdüğü üç boyutlu videoların ne zaman site içerisinde yaygınlaşacağına dair henüz bir bilgi vermedi.

Tüm konu: YouTube 3 boyutlu video denemelerine başladı!

İzleyin: Bir bisiklet nasıl kullanılır?

Resimlerle: YouTube işte burada çalışıyor...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce üç boyutlu YouTube videoları ilgi çeker mi?

Feel Good
22-07-2009, 11:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj
Alıntı: CHIP Online  
Tartışıyoruz: Sizce üç boyutlu YouTube videoları ilgi çeker mi?
Evet, kesinlikle. En azından benim açımdan =)

PrQmatHeuS
22-07-2009, 12:10   |  #3  
Yıllanmış Üye
280 mesaj

Tabii ilgi çeker ama ben Google çalışanlarının mesai saatlerinin %20 si'ni fikir üretmesi uygulamasını çok beğendim. Bizde de olsaydı kesinlikle şimdiki çalışma ortamlarından daha verimli olurdu.

PrQmatHeuS
22-07-2009, 12:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
280 mesaj

Vidyoyu da izledim. 3D görüntüleme seçenekleri bayağı hoşuma gitti. Eee Youtube üzerinden kar edemeyen Google alternatif yaratıcı fikirlere yönelmesi lazımdı onu da yapmaya başlıyor.